კარტოფილის შეწვის უმაგრესი ახალი გზა: დადასტურებული გერმანული რეცეპტი.

by ekaterine

ყველას აქვს განსაკუთრებული საოჯახო რეცეპტი ან საკუთარი ხრიკები უგემრიელესი კარტოფილის მოსამზადებლად. დღეს თქვენს კულინარიულ ყულაბაში შეგიძლიათ განათავსოთ კიდევ ერთი საინტერესო რეცეპტი. ჩვენ გაგიზიარებთ კარტოფილის გერმანულად მომზადების საუკეთესო გზას.

შემწვარი კარტოფილი ბეკონით

ინგრედიენტები

კარტოფილი 1.8 კგ

ბეკონი 200 გრ

ხახვი 1 ცალი

მარილი გემოვნებით

შავი პილპილი (დაფქვილი) გემოვნებით

მომზადება

გაფცქვენით და გარეცხეთ კარტოფილი. მოხარშეთ მარილიან წყალში. გააციეთ დაა დაჭერით.

დაჭერით პატარა ნაჭრებად ბეკონი და შეწვით. როდესაც ტაფაში საკმარისი ცხიმი აღმოჩნდება, ამოიღეთ ბეკონი და ტაფას დაამატეთ წინასწარ გარეცხილი დაჭრილი ხახვი. შეწვით გამჭვირვალედ, მოათავსეთ კარტოფილი ტაფაში და ზოგჯერ აურიეთ, საშუალო ცეცხლზე მოშუშეთ, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. ბოლოს კარტოფილს მოაყარეთ ბეკონი მარილით და შავი პილპილით, გემოვნებით.

ძალიან მარტივი და წარმოუდგენლად გემრიელი კერძი მზად არის! მიირთვით კარტოფილი ახალი არაჟნით ან კეტჩუპით. აუცილებლად გაუგზავნეთ ეს რეცეპტი თქვენს მეგობრებს ან გააზიარეთ თქვენს გვერდზე!

Related Articles