7.5K
მასალა
1კგ ფქვილი
250გრ მარგარინი
ვანილი
მაწონი 500გრ
სოდა 1ჩ/კ
გულსართი:
250გრ შაქარი
250 გრ ფქვილი
150 გრ გატარებული ნიგოზი
კარაქი ან მარგარინი 150 გრ
ვანილი
მაწონს დავამატოთ სოდა, შემდეგ მარგარინი, ვანილი და ფქვილი. ავურიოთ ისე, რომ ფქვილი და მარგარინი ერთმანეთს შეერიოს. მოვზილოთ ცომი და ჩავდოთ მაცივარში.
თასში მოვათავსოთ გატარებული ნიგოზი, შაქარი, ვანილი და გახეხილი მარგარინი. 250 გრ ფქვილი მოვშუშოთ და დავუმატოთ ამ მასას.
ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, მოვაყაროთ გულსართი. გადავახვიოთ რულეტივით მჭიდროდ და დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად. ზემოდან წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი.