ტრადიციული ქართული კერძი “ჩაქაფული”.

ცხვრის ხორცის ჩაქაფული

ინგრედიენტები

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი 1 კგ

მწვანე ხახვი, ტარხუნა, ქინძი, ნიორი გემოვნებით

ახალი ტყემალი 1 ჭიქა

თეთრი ღვინო 1 ჭიქა

მარილი, წიწაკა გემოვნებით

მომზადება

გარეცხილი მწვანილი დაჭერით საშუალო ზომაზე. გარეცხეთ დაჭრილი ხორცი.

чакапули

ქვაბში ერთ ფენად ჩაალაგეთ ხორცი, მოაყარეთ მწვანილი, ტყემალი, მარილი და წიწაკა, შემდეგ ისევ გაიმეორეთ.

телятина с пряными травами

დავასხათ ღვინო და თავდახურული ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე, სანამ ხორცი არ მოიხარშება.

чакапули с тархуном

Loading...