ტორტი “ბაუნტი”.

by ekaterine

,,ბაუნტი”

ბისკვიტი

ინგრედიენტები:

4კვერცხი

200გრ.შაქარი

ვანილი

მწიკვი მარილი

200მლ.რძე

200მლ.ზეთი

300გ.ფქვილი

2ჩ.კ გამაფხვიერებელი

2ს.კ კაკაო

ათქვიფეთ და გამოაცხვეთ  2 ნაწილად;

შემდეგ ბეზეს ფენა:

5კვერცხის ცილა

200გ.შაქარი

ვანილი

მწიკვი მარილი

200გ.ქოქოსის ფანტელი

1ჩ.კ გამაფხვიერებელი, გამოაცხვეთ 170 გრადუსზე 30წთ.

კრემი:

5კვერცხის გული

6ს.კ შაქარი

1შეკვრა ვანილის პუდინგი ან 5ს.კ სიმინდის სახამებელი

ვანილი

500მლ.რძე

250გ.კარაქი

მომზადება:

კვერცხის გულებს დაუმატეთ შაქარი,ვანილი,პუდინგის ფხვნილი. აურიეთ კარგად დაასხით 250მლ.რძე, მორჩენილი 250მლ.რძე კი წამოადუღეთ და დაასხით კვერცხიანი მასა, ურიეთ გამუდმებით დაბალ ცეცხლზე, კრემი არ უნდა აგიდუღდეთ, როგორც კი შესქელდება, მზადაა, გადაიტანეთ სხვა ჭურჭელში დააფარეთ სამზარეულოს ცელოფანი, ისე რომ კრემს არ ეხებოდეს, გააციეთ და გაციებულ მასას შეათქვიფეთ ნელ-ნელა კარაქი;
ბისკვიტი, კრემი, ქოქოსიანი ბეზე, კრემი , ბისკვიტი და ზევიდან მინანქარი:
გაადნეთ 100 გრ. შოკოლადი და 5 ს.კ. რძე ორთქლზე და მოასხით; ზევიდან ქოქოსით გააფორმეთ.

Related Articles