უგემრიელესი და მარტივი იტალიური ნამცხვრის რეცეპტი მარტივი ინგრედიენტებისგან. სულ 12 კოვზი! შესანიშნავი ფორმულა!

by ekaterine

ნამცხვარი “12 კოვზი”

ყველაზე გემრიელი რეცეპტები ჩვეულებრივ უმარტივესია. ეს წესი ასევე მოქმედებს იტალიური ნამცხვრის “12 კოვზის” რეცეპტშიც: თქვენ უბრალოდ უნდა მოზილოთ ცომი და შედგათ ღუმელში. ნახევარ საათში, ჩაის შესანიშნავი დესერტი თქვენს მაგიდაზე იქნება.

გამოუცდელ დიასახლისსაც კი არ ექნება რაიმე სირთულე “12 კოვზის” მომზადებისას. მისი სახელი ავლენს ამ რეცეპტის თავისებურებას – ძირითადი ინგრედიენტები იზომება კოვზებში.

ინგრედიენტები

კვერცხი 3 ც

შაქარი 12 ს.კ

მზესუმზირის ზეთი 12 ს.კ.

რძე 12 ს.კ.

ხორბლის ფქვილი 12 ს.კ.

საცხობი ფხვნილი 8 გრ

ლიმონი 0.5 ც

მარილი გემოვნებით

შაქრის ფხვნილი გემოვნებით

მომზადება

ათქვიფეთ კვერცხი ცოტა მარილით, სანამ არ გახდება ფაფუკი. დაამატეთ შაქარი და ათქვიფეთ მსუბუქი მასა.

ჩაასხით რძე და მცენარეული ზეთი, გამოწურეთ ნახევარი ლიმონის წვენი და კარგად აურიეთ. გაცერით ფქვილი გამაფხვიერებელთან ერთად და მოზილეთ საშუალო სისქის ცომი.

დაფარეთ საცხობი ფორმა ქაღალდით, დაასხით ცომი მასში. გააცხელეთ ღუმელი 180 ° C- ზე და გამოაცხვეთ ნამცხვარი 30 წუთის განმავლობაში.

 

თქვენ შეგიძლიათ დაამშვენოთ თქვენი სურვილით: კენკრა, ყინული, პიტნა, ხილი, შოკოლადი, კაკაო და ნებისმიერი სხვა პროდუქტი. ამიტომ, დესერტი ყოველ ჯერზე განსხვავებული ხდება, მაგრამ უცვლელად გემრიელი და მსუბუქი.

Related Articles