ამ კერძის უპირატესობა ისიც არის, რომ მარხვის დროს შეგიძლიათ თქვენი მენიუ მრავალფეროვანი გახადოთ.

by ekaterine

წითელი ლობიოს გუფთა:

შემადგენლობა:

წითელი ლობიო – 1 კგ.

ნიგოზი – 1,5 ჭიქა

ნიორი – 2 კბილი

ქინძი – 3-4 ღერი

ხახვი – 2-3 თავი

ყვითელი ყვავილი – 2 ჩ/კ

ოხრახუში – 4 ღერი

პილპილი, მიხაკი, დარიჩინი, მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მოვხარშოთ ლობიო, წვენი გადავწუროთ. დავფქვათ ნიგოზი, დავამატოთ ნიორი და მარილი. გამოვხადოთ ზეთი და ცალკე ჭურჭელში შევინახოთ. ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ გაციებული ლობიო, ხახვი, ქინძი, შევურიოთ ნიგოზი, დანარჩენი სანელებლები და კარგად ავურიოთ.

გავაკეთოთ ლობიოს გუფთები, დავაწყოთ თეფშზე და მოვასხათ გამოხდილი ზეთი. ზემოდან გავაფორმოთ ოხრახუშით.

Related Articles