შესანიშნავი ცხელი საუზმე, რომელიც კეტჩუპით უგემრიელესია.

by ekaterine

ლავაშის კონვერტები ჩაშუშული კომბოსტოთი

ლავაშის კერძები მრავალფეროვანია. მაგალითად, შაბათ-კვირას ხშირად ვანებივრებ ოჯახს ბენდერიკებით, ხორცით და მწვანილით. ლავაშის კონვერტები კომბოსტოსთან ერთად ბევრად უფრო სწრაფად მზადდება, ვიდრე ხორცით. ამიტომ, ისინი საუზმეზეც კი შესაფერისია. ასე ვამზადებ მათ.

ინგრედიენტები

ლავაში 2 ცალი

თეთრი კომბოსტო 300 გრ

ხახვი 60 გრ

კვერცხი 1 ცალი

მარილი 0,25 ჩ / კ

წიწაკის ნარევი,  შაქარი, მზესუმზირის ზეთი გემოვნებით

კვერცხის ცილა 1 ცალი

მომზადება

უპირველეს ყოვლისა, მოამზადეთ ყველაფერი გულსართისთვის. დაჭერით კომბოსტო, მოაყარეთ მარილი და ხელებით ასრისეთ. გააცხელეთ 2 სუფრის კოვზი. ზეთი და შეწვით კომბოსტო მასზე, სანამ დარბილდება, რეგულარულად ურიეთ.

10 წუთის შემდეგ ტაფაში დაამატეთ დაჭრილი ხახვი. მოამზადეთ ბოსტნეული, ზოგჯერ აურიეთ, კიდევ 10 წუთი. მოაყარეთ წიწაკა და შაქარი.

წინასწარ მოხარშეთ კვერცხი, გაფცქვენით და კუბიკებად დაჭერით, აურიეთ მოშუშულ კომბოსტოსთან ერთად.

ლავაში დავჭრათ დაახლოებით 10 სმ სიგანის ზოლებად.

მოათავსეთ 1 ს / კ თითოეულ ზოლზე გულსართი, გადაახვიეთ პროდუქტი ისე, რომ მიიღოთ სამკუთხედი.

ნაპირებს წაუსვით ცილა. კონვერტები შეწვით ცხელ ზეთში ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.

ლავაშის კონვერტები ჩაშუშული კომბოსტოსა და კვერცხისგან ძალიან სწრაფად მზადდება. ამიტომ, ვფიქრობ, ეს შესანიშნავი საუზმეა. ზოგჯერ, ჩაშუშული კომბოსტოს ნაცვლად, პროდუქტებს ხაჭოს ვაყრით მწვანილით ან მყარი ყველით. მაგრამ ეს უკვე თქვენს გემოვნებაზეა!

Related Articles