ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების დაცვით არასდროს მეწვება ტაფაზე.

by ekaterine

ბევრი ფიქრობს, რომ ჩიზქეიკები ის კერძია, რომლის სრულყოფილი რეცეპტი არ არსებობს, რომელიც ყოველ ჯერზე შესანიშნავი შედეგების გარანტიას იძლევა.  გაგიზიარებთ რეცეპტს, რომლითაც ძალიან მარტივად შეგიძლიათ მიიღოთ შესანიშნავი ჩიზქეიქები.

მომზადებისას ძირითადი შეცდომები არის ცომის ცუდი თანმიმდევრულობა და არასწორი მომზადების ტემპერატურა. ყველა ინსტრუქციის შესაბამისად, მიიღებთ სურნელოვან და ნაზ ყველის ნამცხვრებს. თუ კიდევ რამდენიმე წუთი დახარჯეთ და მზა კერძს შაქრის პუდრას და ახალ კენკრას მოაწყობთ, შედეგს ისევე მივიღებთ, როგორც რესტორანში.

შესანიშნავი ჩიზქეიკები

ინგრედიენტები

400 გრ ხაჭო 5% ცხიმიანობის

4 ჩ.კ. შაქარი

1 კვერცხი

6 ს.კ. ფქვილი (გადავსებული არა)

1 ს.კ.  კარაქი

კენკრა გემოვნებით

შაქრის პუდრი გემოვნებით

მომზადება

უმჯობესია ტეფალის ტაფა აიღოთ. გააცხელეთ იგი მინიმალურ სითბოზე. ეს საკითხი ძალიან მნიშვნელოვანია.

დიდ თასში შეურიეთ ხაჭო და შაქარი, დაუმატეთ კვერცხი და ფქვილი. კარგად აურიეთ ყველა ინგრედიენტი. თქვენ არ გჭირდებათ ფქვილის გაცრა.

დიდ თასში შეურიეთ ხაჭო და შაქარი, დაუმატეთ კვერცხი და ფქვილი. კარგად აურიეთ ყველა ინგრედიენტი. თქვენ არ გჭირდებათ ფქვილის გაცრა.

გაცხელებულ ტაფას წაუსვით კარაქის თხელი ფენა. სწორი ტემპერატურაა, თუ ცხიმი დნება, მაგრამ არ შიშხინებს.

ცომი გაათხელეთ, დაჭერით პატარა ბურთებად, ოდნავ გააბრტყელეთ.

ჩააწყვეთ ტაფაში, დროდადრო ჩანგლით დაჩხვლიტეთ, შეწვით ორივე მხარეს.

მორთეთ მზა დესერტი თქვენი გემოვნების კენკრით და მსუბუქად მოაყარეთ შაქრის პუდრა. გამოიყენეთ საცერი, რომ ფხვნილი თანაბრად გადაანაწილოთ ხაჭოს ნამცხვრებზე. სურნელოვანი და ნაზი ჩიზქეიქები მზად არიან!

ასეთი გემრიელი საუზმის მომზადება არა უმეტეს ნახევარი საათის განმავლობაშია შესაძლებელი. ამ მარტივი წესების დაცვით, შეგიძლიათ ყოველ დილით მოამზადოთ ისინი.

Related Articles