ჩიას თესლის პუდინგი
ჩიას თესლი წარმოადგენს საკვებ ნივთიერებათა საგანძურს. მათში ბევრია ბოჭკოვანი, ომეგა -3 პოლიუჯერი ცხიმოვანი მჟავები, ცილები და ანტიოქსიდანტები. თუ გსურთ ეს სუპერ საკვები დაამატოთ თქვენს დიეტას, საუზმეზე აუცილებლად სცადეთ ჩიას პუდინგის მომზადება.
ამ გემრიელი და ჯანსაღი რეცეპტისთვის მხოლოდ 4 ინგრედიენტი გჭირდებათ. საღამოს 2 წუთი დაუთმეთ პუდინგის გაკეთებას და თქვენ მხოლოდ დილით უნდა აურიოთ იგი და დაამატოთ ხილი და კაკალი თქვენი სურვილისამებრ. ძალიან მარტივია!
ინგრედიენტები
ნუშის რძე 180 მლ
თაფლი 1 ს.კ.
ვანილის ექსტრაქტი 1 ჩ / კ
ჩიას თესლი 3 ს.კ.
მომზადება
მჭიდრო სახურავიან შუშის ჭურჭელში დაამატეთ რძე, შემდეგ თაფლი, ვანილის ექსტრაქტი და ჩიას თესლი. თუ მიირთმევთ კაკლით ან ხილით, გამოიყენეთ უფრო დიდი ქილა, რომ ადგილი გქონდეთ დანამატებისთვის.
კოვზით ან ჩანგლით კარგად აურიეთ, გააჩერეთ 1 წუთი და შემდეგ კიდევ აურიეთ რამდენჯერმე, რომ არ დაილექოს თესლი.
მოუჭირეთ სახურავი და პუდინგი მაცივარში შედგით მაცივარში.
სუფრასთან მიტანის წინ კარგად აურიეთ ნარევი და სურვილისამებრ მორთეთ თქვენი საყვარელი თხილით, კენკრით ან ხილით.
თუ თქვენი საუზმე ძალიან სქელია მეორე დილით, დაამატეთ ცოტა მეტი რძე და კარგად აურიეთ. ძალიან მოსახერხებელია წინასწარ მომზადდეს ასეთი დესერტის რამდენიმე ულუფა. სამუშაო კვირისთვის შეიძლება ინახებოდეს მაცივარში 5 დღემდე.