საბჭოთა სტილის ცხელი სენდვიჩები ტაფაში
დედაჩემი რეცეპტს იყენებდა 80-იან წლებში, შემდეგ კი 90-იან წლებში. ინგრედიენტების მოკრძალებული ნაკრების მიუხედავად, მაინც გემრიელი იყო!
პიკნიკისთვის ეს სენდვიჩები შეუცვლელი ვარიანტია, გემრიელი და რაც მთავარია მარტივი მოსამზადებელი.
რჩევა: მეტი არომატულებისთვის შიგთავსს დაუმატეთ ნიორი, პაპრიკა და სურნელოვანი წიწაკა.
ინგრედიენტები
პური 0.5 ც.
კვერცხი 1 ც.
კარტოფილი 1 ც
სტაფილო 1 ც
ხახვი 1 ც
მზესუმზირის ზეთი გემოვნებით
მარილი გემოვნებით
მომადება
გახეხეთ კარტოფილი, ხახვი და სტაფილო წვრილ სახეხზე, დაუმატეთ კვერცხი და მარილი. აურიეთ მასა.
პური დავჭრათ 1 სმ სისქის ნაჭრებად, ზემოდან მოვათავსოთ 1–1,5 ს.კ. შიგთავსი.
ტაფაზე გააცხელეთ ზეთი. შეწვით ჯერ გულსართიანი ზედაპირი ყავისფერ შეფერილობამდე შემდეგ მეორე მხარეს. მოათავსეთ მზა სენდვიჩები ქაღალდის ხელსახოცზე.
გამოდის მადის აღმძვრელი, ნოყიერი და იაფი. კარგი მადა და კარგი გზა ყველა მოგზაურისკენ! არ დაგავიწყდეთ მეგობრებისთვის რეცეპტის გაზიარება: დაე, მათაც შეაფასონ.