სალათი ღორის ხორცით და კიტრით
სალათი მოხარშული ღორის ხორცით და კიტრით ნოყიერი, მაგრამ ამავე დროს მსუბუქი და ნაზი კერძია. ის შეიძლება მიირთვათ ნებისმიერ სუფრაზე. ინგრედიენტები ძალიან კარგად არის შერწყმული ერთმანეთთან.
სალათის მთავარი ინგრედიენტი ხორცია. ამიტომ, მივუდგეთ მის არჩევანს პასუხისმგებლობით, რადგან მთელი კერძის გემო დამოკიდებულია ამ პროდუქტზე. წითელი ხორცის მოყვარულებს გირჩევთ აირჩიოთ მოხარშული ღორის ხორცი. მაგრამ ქათმის პროდუქტი სალათს უფრო ნაზს გახდის. ყურადღება მიაქციეთ კიტრსაც. თუ კანი მწარეა, უმჯობესია მისი გაფცქვნა. სხვათა შორის, ზამთარში შეგიძლიათ შეცვალოთ ახალი კიტრი მწნილით.
ინგრედიენტები
კიტრი 2 ცალი
მოხარშული ღორის ხორცი 200 გრ
მყარი ყველი 70 გრ
კვერცხი 1 ც
მაიონეზი გემოვნებით
კამა გემოვნებით
ნიორი გემოვნებით
მომზადება
კიტრი და მოხარშული ღორის ხორცი დავჭრათ თხელ ზოლებად.
მოხარშეთ კვერცხი და გახეხეთ ყველთან ერთად უხეშ სახეხზე.
დაჭერით კამა და ნიორი. დაამატეთ ეს ინგრედიენტები სალათს, მოასხით მაიონეზი და აურიეთ.
ღორის და ყველის სალათს დაუმატეთ კამა და სხვა მწვანილი. შეცვალეთ ნივრის ოდენობა გემოვნებით. თუ უფრო პიკანტური მოგწონთ, დაამატეთ მეტი კბილი. სხვათა შორის, თქვენ არ გჭირდებათ სალათისთვის მარილის დამატება: ჩვეულებრივ მოხარშული ღორის ხორცი უკვე დამარილებული და მწარეა.