3.9K
ცხვრის ხორცის ჩაქაფული
ინგრედიენტები
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი 1 კგ
მწვანე ხახვი, ტარხუნა, ქინძი, ნიორი გემოვნებით
ახალი ტყემალი 1 ჭიქა
თეთრი ღვინო 1 ჭიქა
მარილი, წიწაკა გემოვნებით
მომზადება
გარეცხილი მწვანილი დაჭერით საშუალო ზომაზე. გარეცხეთ დაჭრილი ხორცი.
ქვაბში ერთ ფენად ჩაალაგეთ ხორცი, მოაყარეთ მწვანილი, ტყემალი, მარილი და წიწაკა, შემდეგ ისევ გაიმეორეთ.
დავასხათ ღვინო და თავდახურული ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე, სანამ ხორცი არ მოიხარშება.