ნამცხვარი გამოცხობის გარეშე პეჩენიებიდან და ორი სახის კრემისგან
მე და ჩემი დედამთილი ბევრ რამეში ვგავართ ერთმანეთს. ორივე პირველ კერძს მეორეზე მეტად ვანიჭებთ უპირატესობას, ყოველთვის დიეტაზეა და თავს არიდებს ცხობას. როგორ ამზადებს ის ნამცხვრების დესერტებს, ღირს ყველას ვასწავლოთ. ისინი ყოველთვის განსხვავებულია, მაგრამ ძალიან გემრიელი.
ეს დესერტი მოვამზადე კონტეინერში 20-28 სმ-დიმეტრის, მოხსნადი ლითონის ყალიბის საშუალებით. ის ასევე უნდა იყოს ფსკერზე ქაღალდით. ნებისმიერ შემთხვევაში, ნამცხვრებისთვის საჭიროა გვერდები, რადგან კრემი სწორი ფორმით უნდა გამკვრივდეს.
ინგრედიენტები
პეჩენია 200 გრ
რძე 600 მლ
შაქრის ფხვნილი 180 გრ
ვანილის შაქარი 20 გრ
კრემი 500 მლ
შოკოლადის პუდინგი 200 გრ
ვანილის პუდინგი 100 გრ
მომზადება
უპირველეს ყოვლისა, ფორმა ბრტყელ ჭურჭელზე დადეთ. ჩააწყვეთ მასში პეჩენიები ერთ ფენად. ახლა მოამზადეთ შოკოლადის კრემი. ამისათვის რძის ნახევარი ჩაასხით ღრმა თასში.
რძეში ჩაასხით ნაღების ნახევარი, დაასხით შაქრის პუდრის ნახევარი, 10გრ ვანილინი და 100გრ შოკოლადის პუდინგი. მიღებული მასა მიქსერით ათქვიფეთ ფუმფულა ერთგვაროვან მასად.
გაანაწილეთ პეჩენიების ფენაზე. მოათავსეთ მაცივარში 30 წუთის განმავლობაში. ამასობაში მოამზადეთ ვანილის კრემი. ამისთვის დარჩენილ რძეს დაუმატეთ დარჩენილი კრემი.
ათქვიფეთ ეს ნარევი მიქსერით ერთგვაროვან მასად -90 გრ შაქრის ფხვნილი, 10 გრ ვანილი და 100 გრ ვანილის პუდინგი. შოკოლადს თანაბრად გადაუსვით ვანილის კრემი.
ვანილის კრემის ზემოდან მოვათავსოთ ნამცხვრები. გააგზავნეთ მაცივარში 1 საათის განმავლობაში. როცა დესერტი გამაგრდება, დავჭრათ ნამცხვრების ზომაზე.
მიირთვით მზა დელიკატესები გაცივებული. თქვენ შეგიძლიათ მოაყაროთ მათ გარშემო ქოქოსის ან შოკოლადის ფანტელები.