მარტივი, გემრიელი, ჯანსაღი და ორიგინალური. 🍴აღფრთოვანებული სტუმრები ერთმანეთს ეჯიბრებიან ინგრედიენტების გამოცნობაში.

by ekaterine

ხორცის ღვეზელი კარტოფილით ერთ-ერთი იმ კერძთაგანია, რომელიც გადარჩა სამზარეულოში ჩემი ექსპერიმენტების დროს. მახსოვს, ადრე ვამზადებდი სხვადასხვა პროდუქტს, ვცდილობდი რაიმე საინტერესო და გემრიელისთვის მიმეგნო. ასე აღმოჩნდა ეს რეცეპტი, რომელიც მსურს გაგიზიაროთ.

ბოლო პერიოდში იზრდება ორთქლზე მომზადებული საჭმელების მოყვარულთა რიცხვი. ამიტომ, თქვენც უნდა მოგეწონოთ ეს რეცეპტი. შეარჩიეთ ნებისმიერი ხორცის ფარში, რომელიც თქვენ მოგწონთ, ღვეზელი ყველა შემთხვევაში გემრიელი იქნება!

ინგრედიენტები

ღორის ფარში 500 გრ

კარტოფილი 700 გ

ხახვი 1 ცალი

პომიდორი 2 ცალი

ბრინჯი 150 გრ

ბულგარული წიწაკა 0,5 ცალი

მზესუმზირის ზეთი 50 მლ

რეჰანი 1 ჩ.კ

კვერცხი 6 ც.

სუნელი ხორცი 1 ჩ.კ

წყალი 50 მლ

მარილი გემოვნებით

მომზადება

გაფცქვენით კარტოფილი და დაჭერით წვრილ კუბებად. ასევე დაჭერით ხახვი, პომიდორი და წიწაკა.

დაამატეთ გარეცხილი ბრინჯი დაჭრილ ბოსტნეულს. დაამატეთ ზეთი, რეჰანი, ხორცის სუნელი, მარილი და პილპილი. აურიეთ კარგად და პროცესში წყალი დაამატეთ.

დაასხით კერძს მცენარეული ზეთი და შუაში ჩაახალეთ კვერცხები, მოაყარეთ მარილი გემოვნებით.

მოათავსეთ კერძი ორთქლზე. დადგით საშუალო ცეცხლზე 35-40 წუთის განმავლობაში.

Related Articles