საყვარელი საკონდიტრო ნაწარმი გემრიელია, როგორც არასდროს! ჯადოსნური ცომის წყალობით პირში მოხვედრისთანავე დნება!

by ekaterine

იმისათვის, რომ ნამცხვარი კარგი გამოვიდეს, ცომი უნდა იყოს ჯადოსნური.  არ არის აუცილებელი დაუყოვნებლივ გამოცხობა მისგან. შეგიძლიათ გაყინოთ და საჭირო დროს გამოიყენოთ, გააჩერეთ 5 წუთის განმავლობაში ოთახის ტემპერატურაზე, მოჭერით ნაჭერი და გააკეთეთ გემრიელობები! დარჩენილი ცომი კვლავ უნდა ჩადეთ საყინულეში.

პრინციპი ასეთია: თქვენ უნდა აურიოთ 1 ნაწილი შაქარი, 2 ნაწილი ცხიმი, 3 ნაწილი ფქვილი და ცოტა მარილი. და კიდევ რა უნდა დაამატოთ – კაკალი, გამხმარი ხილი, ვანილი, დარიჩინი, კაკაო – ეს უკვე თქვენს ფანტაზიასა და კულინარიულ გემოვნებაზეა დამოკიდებული.

საკონდიტრო ცომის უმარტივესი რეცეპტი

ინგრედიენტები

კარაქი 100 გრ

შაქარი 50 გრ

ხორბლის ფქვილი 150 გ

მარილი 1 მწიკვი.

მომზადება

შეურიეთ დარბილებული ( და არა მდნარი) კარაქი შაქარს და ცოტა მარილს, დაამატეთ გაცრილი ფქვილი და გააკეთეთ ცომი.

песочное тесто фото

მზა ცომი აუცილებლად მოანათავსეთ მაცივარში 30 წუთის განმავლობაში. ეს არის ყველაფერი!

песочное тесто фото

ამ ცომით გამომცხვარი პროდუქტები უჩვეულოდ გემრიელია და პირში დნება. ძალიან სწრაფი და მარტივია და გაითვალისწინწთ, რომ არ სჭირდება გამაფხვიერებელი. სცადეთ და გააცანით თქვენს მეგობრებს ეს რეცეპტი, აუცილებლად კმაყოფილები დარჩებიან!

Related Articles