როგორ უნდა გამოცხვეს ხორცი ბრაზილიურად.

by ekaterine

ხორცის დამარილება ადვილი: აადუღეთ წყალი, დაამატეთ სანელებლები და დაელოდეთ მინიმუმ ერთ დღეს. ეს მარტივი კულინარიული ტექნიკა ყველასათვის ნაცნობია. ასე დამარილებული ხორცი, ჩვეულებისამებრ, გემრიელი და რბილია.

დღეს გთავაზობთ გაეცნოთ როგორ მოამზადოთ ხორცი ბრაზილიურ სტილში. ადგილობრივებმა ბევრი რამ იციან ხორცის, სრულყოფილი სანელებლების, სწორ ტემპერატურაზე გამოშრობის შესახებ. ამიტომ ხორცი ამ რეცეპტის მიხედვით, ყოველთვის შესანიშნავია: გემო, არომატი, გარეგნობა. იმოგზაურეთ ცხელ ქვეყანაში გემრიელი საკვებით, სახლიდან გაუსვლელად.

ინგრედიენტები

ხორცი 700 გ

თეთრი მშრალი ღვინო 200 მლ

თეთრი ღვინის ძმარი 100 მლ

ზეითუნის ზეთი 100 მლ

როზმარინი 1 ჩ.კ

მარილი 1 კგ

შავი წიწაკის მარცვალი 5 ცალი.

მომზადება

სამზარეულო
აურიეთ სამი თხევადი ინგრედიენტი: ღვინის ძმარი, ღვინო, ზეითუნის ზეთი. ნარევს დაამატეთ როზმარინი და წიწაკა. ხორცის მარინადი მზად არის. გაამშრალეთ ხორცი ქაღალდის ხელსახოცებით და მოათავსეთ მიღებულ მარინადში ორი საათის განმავლობაში. თუ დრო გაქვთ, შეგიძლიათ დატოვოთ ხორცი მარინადში უფრო დიდხანს.

говядина по-бразильски

 

მოათავსეთ ხორცი საცხობ ფორმაზე, დაასხით მარინადის მეოთხედი, დააფარეთ ქაღალდი და დააყარეთ დიდი ოდენობით მარილი ქაღალდზე.

говядина по-бразильски

დააყენეთ ღუმელის ტემპერატურა 195 ° C- მდე. აცხვეთ ხორცი 30 წუთის განმავლობაში. მიირთვით თხელ ნაჭრებად.

 

говядина по-бразильски

შეიძლება მოგეჩვენოთ, რომ 30 წუთი ხორცის მომზადებისთვის საკმარისი არ არის – ის მართლაც ნახევრად შემწვარი გამოვა – უსისხლო, მაგრამ ოდნავ მოვარდისფრო შიგნიდან. შეინახეთ ეს რეცეპტი და გაუზიარეთ მეგობრებს!

Related Articles