შემწვარი ხორცი იაპონურად. მოემზადეთ და ნუ შეგეშინდებათ ექსპერიმენტის!

by ekaterine

ხორცი ცხარე სოუსში იაპონურად

ინგრედიენტები

ღორის ხორცი 600 გრამი

ნიორი 2 კბილი.

სოიოს სოუსი 6 ს.კ.

მზესუმზირის ზეთი 2 ს.კ.

შაქარი 1 ჩ.კ.

სახამებელი 1 ს.კ.

მუსკატის კაკალი 0.5 ჩ.კ.

კოჭა 0,5 ჩ.კ.

ქინძი 0,5 ჩ.კ.

 

დანაყეთ ნიორი და აურიეთ სანელებლები და შაქარი. შემდეგ დაამატეთ სახამებელი, სოიოს სოუსი და აურიეთ სანამ მარინადი არ გახდება ერთგვაროვანი.

соевый соус со специями

გარეცხეთ ხორცი გაშვებული წყლის ქვეშ, დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, დაწურეთ წყლისგან და დაასხით მარინადი. დატოვეთ მაცივარში 3 საათის განმავლობაში.

маринованная свинина

ქვაბში ჩაასხით ზეთი და შეწვით მარინადიდან ხორცის ნაჭრები.

სუფრაზე ხორცი მიირთვით ცხელი, ხახვით ან მწვანილით. ამის გარდა, კარტოფილის ნებისმიერი კერძები, მოხარშული ბრინჯი ან თბილი სალათი იდეალურად შეეფერება. მოემზადეთ სიამოვნებისთვის და ნუ შეგეშინდებათ ექსპერიმენტების სამზარეულოში ჩვენთან ერთად!

Related Articles