სარმა ქობულეთურად

by ekaterine

ინგრედიენტები:

საქონლის ხორცი 1 კგ.

ბრინჯი 150 გრ.

ხახვი 3 თავი

კეჟერა მხალი 2-3 დიდი კონა

ტომატი 100 გრ.

ნიორი 3 კბილი

ქინძი და ოხრახუში თითო კონა

კარაქი 150 გრ.

მარილი გემოვნებით

მომზადება:

image

კეჟერა მხალი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და 2-3 წუთი მდუღარე წყალში მოვათავსოთ.

საქონლის დაკეპილ ხორცს დავამატოთ ბრინჯი, ტომატი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაქუცმაცებული ნიორი, მწვანილი, მარილი და კარგად ავურიოთ.

მიღებული მასა გავახვიოთ კეჟერა მხლის ფოთლებში, ჩავალაგოთ ქვაბში, დავასხათ ცოტა წყალი და ვხარშოთ მომზადებამდე.

 

Related Articles