კომბოსტოს უკვე ასე ვამზადებ, შეუძლებელია შეხედოთ და მისი გასინჯვა არ მოგინდეთ.

by ekaterine

კომბოსტო გემრიელი მხოლოდ სალათებში არ არის, ამას ეს რეცეპტიც ამტკიცებს. კომბოსტოს შნიცელი არომატული და ხრაშუნა გამოდის, შეუძლებელია შეხედოთ და არ მოგინდეთ მისი გასინჯვა.

 

მიუხედავად მისი მოთუშვისა კომბოსტო თითქმის ყველა მის სასარგებლო თვისებას ინარჩუნებს, რაც ძალიან მნიშვნელოვანია, რადგან ეს ბოსტნეული მდიდარია ვიტამინებით, ბოჭკოებით, მინერალური მარილებით, რომელიც აუცილებელია ჩვენი სხეულისათვის. აქედან გამომდინარე, კვერცხში შემწვარი კომბოსტო არ არის მხოლოდ ნოყიერი, სწრაფი და იაფი, არამედ ჯანსაღი საკვებიცაა.

კომბოსტოს შნიცელი

ინგრედიენტები:

1 პატარა კომბოსტოს თავი (1 კგ-მდე)

3 კვერცხი

საფანელი ამოსავლებად

მარილი, პილპილი გემოვნებით

მზესუმზირის ზეთი შეწვისთვის

მომზადება:

მთავარი არის კომბოსტოს სწორად დაჭრა. ნაჭრებად ისე დაჭერით, რომ არ დაიშალოს. მოაცალეთ თეთრი გული მხოლოდ ძირიდან, მთლიანად არ მოაჭრათ.

 

მოთუთქეთ მდუღარე მარილწყალში 5 წუთი, შემდეგ ცოტა შეაგრილეთ.

 

ათქვიფეთ კვერცხი, დაამატეთ მარილი, პილპილი, ამოავლეთ კომბოსტოს დაწურული ნაჭრები ჯერ კვერცხში, შემდეგ ორცხობილას საფანელში, შემდეგ ისევ კვერცხში და შეწვით ცხიმში ტაფაზე.

 

შეწვით ისე, რომ ყველა მხრიდან ოქროსფერი მიიღოს.

ეხლა ეს ჩემი საყვარელი კერძია კომბოსტოს შემადგენლობით. ძალიან უხდება მწვანილი ან რომელიმე სოუსი, მაგალითად ნივრიანი არაჟნის სოუსი. ისიამოვნეთ მარტივად მოსამზადებელი გემრიელი კერძით და არ დაგავიწყდეთ გაუზიაროთ მეგობრაბს რეცეპტი.

Related Articles