4.4K
მარინადის რეცეპტი
შემადგენლობა
მზესუმზირის ზეთი 200 მლ
ხახვი 0.5 კგ
ძროხის ან ღორის ხორცი 1.5 კგ
შავი წიწაკა (დაფქვილი) გემოვნებით
ქინძი დაფქვილი, მარილი, მწვანე ქინძი გემოვნებით.
მომზადება
ჭურჭელში ჩაასხით ზეთი, დაამატეთ მარილი, პილპილი და სურვილისამებრ ნედლი და დაფქვილი ქინძი.
ხახვი დაჭრით ოთხად, მოაყარეთ მარილი და დაამატეთ ზეთიან მასას.
ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, აურიეთ მარინადში. დატოვეთ 40 წუთი და შემდეგ შეგიძლიათ ხორცის შეწვა.
ასეთ მარინადში მომზადებული ხორცი უგემრიელესია. არ დაგავიწყდეთ შეწვამდე ამოწუროთ და შეწვათ ნელ ცეცხლზე. გემრიელად მიირთვით!