საოცარი მარინადი ხორცისთვის. სომხური ბასტურმა მწვადისთვის.

by ekaterine

მარინადის რეცეპტი

შემადგენლობა

მზესუმზირის ზეთი 200 მლ

ხახვი 0.5 კგ

ძროხის ან ღორის ხორცი 1.5 კგ

შავი წიწაკა (დაფქვილი) გემოვნებით

ქინძი დაფქვილი, მარილი, მწვანე ქინძი გემოვნებით.

მომზადება

ჭურჭელში ჩაასხით ზეთი, დაამატეთ მარილი, პილპილი და სურვილისამებრ ნედლი და დაფქვილი ქინძი.

луковый маринад фото

ხახვი დაჭრით ოთხად, მოაყარეთ მარილი და დაამატეთ ზეთიან მასას.

луковый маринад фото

ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, აურიეთ მარინადში. დატოვეთ 40 წუთი და შემდეგ შეგიძლიათ ხორცის შეწვა.

луковый маринад фото

ასეთ მარინადში მომზადებული ხორცი უგემრიელესია. არ დაგავიწყდეთ შეწვამდე ამოწუროთ და შეწვათ ნელ ცეცხლზე. გემრიელად მიირთვით!

Related Articles