ეს არომატული სოუსი მზადდება 5 წუთში. უხდება ყველანაირ კერძს.

by ekaterine

კამა ისეთი მცენარეა, რომელიც ყველა კერძს უხდება. სასიამოვნო არომატი აქვს, საინტერესო გემო და კარგია ჯანმრთელობისთვის.
კამა უხდება განსაკუთრებით ხორცის ან თევზის კერძებს, მაშინაც კი შეგიძლიათ დაამშვენოთ თქვენი კერძი, როცა არ არის რეცეპტში გათვალისწინებული.
შემოგთავაზებთ კამის სოუსს, რომელიც 10 წუთში მზადდება.

ინგრედიენტები:

კამა 2 კონა

მზესუმზირის ზეთი 100 მლ

ლიმონი 1 ც.

ნიორი 1 კბილი

ლიმონის ცედრა 0.5 ჩ/კ.

მარილი გემოვნებით

მომზადება:

გარეცხეთ კამა, დაჭერით და ასვრიმეთ მარილში.

გახეხეთ წვრილ სახეხზე ლიმონის ცედრა და აურიეთ კამაში.

ლიმონი გაწურეთ და წვენი ჩაასხით მასაში.

გაჭყლიტეთ ლიმონი და აურიეთ სოუსის მასაში.

დაამატეთ ზეთი, აურიეთ და შეინახეთ მაცივარში.

 

კამის სოუსი ითვლება საუკეთესო სანელებლად კერძებში. შეგიძლიათ ყველა ინგრედიენტი ერთად დააბლენდეროთ, უფრო სწრაფად მოამზადებთ და სოუსიც ერთგვაროვანი იქნება.

მოგეწონათ რეცეპტი? შეინახეთ და არ დაგავიწყდეთ გაუზიაროთ მეგობრებსაც!

 

Related Articles