როცა ამ ქადას ვხედავ ბავშვობა მახსენდება. ხშირად გვიცხობდა ბებია.

by ekaterine

დაჭრილი ქადა

 

მასალა

1კგ ფქვილი

250გრ მარგარინი

ვანილი

მაწონი 500გრ

სოდა 1ჩ/კ

 

გულსართი:

 

250გრ შაქარი

250 გრ ფქვილი

150 გრ გატარებული ნიგოზი

კარაქი ან მარგარინი 150 გრ

ვანილი

მომზადება

მაწონს დავამატოთ სოდა, შემდეგ მარგარინი, ვანილი და ფქვილი. ავურიოთ ისე, რომ ფქვილი და მარგარინი ერთმანეთს შეერიოს. მოვზილოთ ცომი და ჩავდოთ მაცივარში.
თასში მოვათავსოთ გატარებული ნიგოზი, შაქარი, ვანილი და გახეხილი მარგარინი. 250 გრ ფქვილი მოვშუშოთ და დავუმატოთ ამ მასას.
ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, მოვაყაროთ გულსართი. გადავახვიოთ რულეტივით მჭიდროდ და დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად. ზემოდან წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი. 

Related Articles