როგორ მოვხარშოთ კვერცხი თოხლოდ
როგორც ჩანს, ერთი პროდუქტია, მაგრამ მისი მომზადება სრულიად განსხვავებული გზებით შეიძლება. შეწვათ, მოხარშოთ რბილად ან მოამზადოთ მაგრად მოხარშული კვერცხი. ის ყოველთვის გემრიელი იქნება და თითოეული მათგანი შეიძლება გამოყენებულ იქნას გემრიელი საუზმის ან სხვა კერძის მოსამზადებლად.
მე დავარქმევ იდეალურ კვერცხს, რომელიც მოხარშულია თოხლოდ. ეს არის შეჯვარება მაგრად მოხარშულ კვერცხსა და რბილად მოხარშულ კვერცხს შორის. როცა თეთრი სრულყოფილად შეიკვრება და გული გაიშლება. ძალიან გემრიელი გამოდის. მე გეტყვით როგორ მოვამზადოთ რბილად მოხარშული კვერცხი!
რბილად მოხარშული კვერცხი: მომზადების ინსტრუქცია
ქვაბი წყლით დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
კვერცხები გამოიღეთ მაცივრიდან და დაუყოვნებლივ მოათავსეთ მდუღარე სითხეში.
მოხარშეთ კვერცხები ზუსტად 6 წუთის განმავლობაში.
ასეთი კვერცხი შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც ინგრედიენტი ნუდის სუპისთვის ან სხვა კერძებისთვის. რა თქმა უნდა, იდეალური თანმიმდევრულობის მიღწევა ძალიან რთულია. მაგრამ თუ მკაცრად დაიცავთ მითითებებს, წარმატებას მიაღწევთ!