პიცის თხელი და რბილი ცომის რეცეპტი! იტალიელმა მეგობარმა მასწავლა, რომელიც დიდხანს მუშაობდა პიცერიაში!

გემრიელი პიცის საიდუმლო არა მარტო მის გულსართშია, არამედ დიდი მნიშვნელობა აქვს, როგორი ცომით ამზადებთ. ჩემმა მეგობარმა მასწავლა ძალიან გემრიელი ცომის მომზადება, რომელიც არა მარტო იტალიაში, არამედ ჩემი სახლის საცხობ ღუმელშიც არაჩვეულებრივი გამოდის.

тесто для пиццы

შემადგენლობა

400 გრამი ფქვილი

0.5 ჩ/კ. მარილი

8 გ მშრალი საფუარი

1 ს/კ. შაქარი

2.5 ს/კ.  ზეითუნის ზეთი

220 მლ წყალი

ცოტა ფქვილი და კარაქი ცომთან სამუშაოდ.

 

тесто для пиццы на кефире

მომზადება:

თასში ჩაყარეთ ფქვილი, ჩააღრმავეთ შუაში და ჩაასხით თბილ წყალში გახსნილი საფუარი და შაქარი. დაიწყეთ ცომის მოზელა, დაუმატეთ 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი.

тесто для пиццы бездрожжевое

გადმოიღეთ მაგიდაზე ცომი, მოზილეთ კარგად, სანამ ელასტიური არ გახდება. ცხიმწასმულ თასში მოათავსეთ ცომის გუნდა , დააფარეთ სამზარეულოს ტილო და დადგით თბილ ადგილას. ცომი უნდა გაორმაგდეს.

тесто для пиццы быстро

ცომი გაყავით ორ ნაწილად, გაათხელეთ, მოათავსეთ გულსართი სურვილისამებრ. წაუსვით ცომს საწებელი ან მაიონეზი. ძეხვი დაჭერით კუბიკებად ან წვრილ ნაჭრებად. გამოიყენეთ მაგარი გახეხილი ყველი, ნებისმიერი მწვანილი და სანელებელი.

тесто для пиццы с молоком

ეს რეცეპტი დაგეხმარებათ იმ მომენტში, როცა ძალიან გსურთ ცხელი პიცის ჭამა და გეზარებათ სუპერმარკეტში წასვლა. გაამზადეთ მარტივად ცომი, სეავსეთ ნებისმიერი ინგრედიენტებით და ისიამოვნეთ ახლობლებთან ერთად!

Loading...