• კულინარია
  • საკითხავი
  • სილამაზე
  • ჯანმრთელობა
POPSUGAR
  • კულინარია
  • საკითხავი
  • სილამაზე
  • ჯანმრთელობა
კულინარია

დესერტის მომზადებას 30 წუთს ვუთმობ, კომპლიმენტებს კი გაცილებით დიდხანს ვისმენ!

by ekaterine მაისი 15, 2022
მაისი 15, 2022

ბისკვიტის რულეტი კარაქის კრემით

რულეტის რეცეპტი ყველაზე ნაზი კრემით არის თქვენი ხსნა, თუ მეგობრები ერთ საათში უნდა მოვიდნენ, ჩაისთვის კი არაფერია. ასეთი დესერტი მზადდება 30 წუთში და კომპლიმენტების მოსმენა გაცილებით დიდხანს მოგიწევთ! ბისკვიტის რულეტი კარაქის კრემით უდავოდ მოეწონება ყველა სტუმარს.

ასეთ ჰაეროვან დელიკატესს შეუდარებელი გემო აქვს! მერწმუნეთ, რბილი ბისკვიტი შესქელებული რძით მომზადებული შიგთავსით გულგრილს არავის დატოვებს.

როგორ მოვამზადოთ ბისკვიტის რულეტი ნაღების კრემით

კრემის კონსისტენცია პირდაპირ დამოკიდებულია ნაღების ხარისხზე. ის უნდა იყოს სქელი. თუ თქვენი კრემი ძალიან თხევადი გამოვიდა, დაამატეთ 100-150 გრ შაქრის პუდრა. ამ გზით შეგიძლიათ მიაღწიოთ სასურველ შედეგს.

ინგრედიენტები

კვერცხი 4 ც

მარილი 1 მწიკვი

შაქარი 100 გრ

ვანილი გემოვნებით

მზესუმზირის ზეთი 30 გრ

ფორთოხლის კანი 50 გრ

ლიმონის წვენი 30 მლ

ხორბლის ფქვილი 100 გრ

გამაფხვიერებელი 5 გრ

ყველი ნაღების 250 გრ

შედედებული რძე 100 გრ

ნაღები 200 გრ

მომზადება

გამოაცალკევეთ ცილა გულებისგან. ცილებს დაუმატეთ მარილი და ათქვიფეთ. თანდათანობით დაამატეთ შაქარი და განაგრძეთ თქვეფა, სანამ ბეზეს არ მიიღებთ.

ნაზად აურიეთ გულები კვერცხის ცილის თასში. ათქვიფეთ ყველაფერი. დაუმატეთ გახეხილი ფორთოხლის ცედრა და ლიმონის წვენი. შეურიეთ ყველა ინგრედიენტი.

დაუმატეთ მზესუმზირის ზეთი და ვანილი. დაუმატეთ გაცრილი ფქვილი და გამაფხვიერებელი. აურიეთ ყველაფერი სათქვეფით. მზა ცომი დადეთ პერგამენტით დაფარულ საცხობ ფირფიტაზე. გაასწორეთ სილიკონის ნიჩბით და შედგით 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში 10 წუთის განმავლობაში.

გადაახვიეთ ბისკვიტი ჯერ ისევ ცხელი სამზარეულოს პირსახოცის გამოყენებით.

ღრმა თასში შეურიეთ ნაღების ყველი და შესქელებული რძე. ათქვიფეთ ისინი მიქსერით. დაამატეთ ცივი ნაღები 33% ცხიმიანობის. ისევ ათქვიფეთ ეს ყველაფერი.

გაშალეთ ბისკვიტი. წაუსვით კრემი. გაახვიეთ პერგამენტის ქაღალდში. გააგზავნეთ მაცივარში ერთი საათის განმავლობაში.

დეკორაციისთვის შეგიძლიათ გამოიყენოთ თეთრი შოკოლადი. გაადნეთ, შეავსეთ საკონდიტრო ტომარა და მზა რულეტზე დახაზეთ სასურველი ფორმები. შემდეგ გააგზავნეთ მაცივარში კიდევ 20 წუთის განმავლობაში. გემრიელად მიირთვით!

1
FacebookEmail
previous post
ნაყინი “პლომბირი” – ჩემი საყვარელი დესერტი ყველა სეზონზე!
next post
დანამდვილებით ვიცი, რომ ფხვიერი ხაჭოს ნამცხვარი ქიშმიშით შთაბეჭდილებას მოახდენს თქვენზე.

Related Articles

გემოს და არომატის ფეიერვერკი, რომელსაც სიტყვებით ვერ გადმოსცემ....

ივნისი 22, 2022

გურმანები ამატებენ სანელებლებს, ლიქიორებს და მარილსაც კი. მაგრამ...

ივნისი 22, 2022

მაღაზიაში ნაყიდი ნაყინის ჯანსაღი ალტერნატივაა.

ივნისი 22, 2022

მდიდარი ნაღებისებრი გემო მაშინვე გაბრუნებს ბავშვობაში, როცა ნაყინი...

ივნისი 20, 2022

ცოტა ხნის წინ გამყიდველმა საბოლოოდ გაამხილა საიდუმლო. ახლა...

ივნისი 20, 2022

გვერდს ვერ აუვლი! უნივერსალური რეცეპტია ნატურალური ჟელეს მოსამზადებლად!

ივნისი 10, 2022

მარწყვის გამხმარი ყუნწები უფრო ღირებულია ვიდრე თავად კენკრა:...

ივნისი 4, 2022

მას შემდეგ რაც ამ კერძით ვახშმობას დავიწყებ, ვიცი...

მაისი 29, 2022

თუ თქვენც ისევე გიყვართ მარწყვი, როგორც მე, აუცილებლად...

მაისი 29, 2022

ამ დესერტმა მსოფლიო პოპულარობა მოიპოვა. უფრო უკეთესია, ვიდრე...

მაისი 27, 2022
televizia

რედაქციის რჩევით

  • 1

    ტკბილზე მოთხოვნილება ისე გამიქრა, აღარც კი მახსენდება და ვერც კი ვიგრძენი წონაში ისე დავიკელი.

  • 2

    დადასტურდა, რომ სოკოს ძალიან ეშინია ამ ეთერზეთების.

  • 3

    ცხიმის წვა მეხუთე დღიდან იწყება. აუცილებელია საუზმეზე მიირთვათ მხოლოდ ნახევარი…

  • 4

    გაწურეთ ლიმონი, დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და არასდროს დამივიწყებთ!

  • 5

    ტუტოვანი საკვების ტოპ-ათეული, რომელიც ხელს უშლის სიმსუქნეს, ინსულტს და კიბოს!

სტატისტიკა

@2019 - All Right Reserved. GRC