უკვე შესამჩნევად ცივა, რაც იმას ნიშნავს, რომ ცხარე სოუსი უფრო ხშირად გამოჩნდება ჩვენს სუფრაზე. ეს კარგია არა მხოლოდ როგორც ცხარე დანამატი ნებისმიერი კერძისთვის, არამედ როგორც პროფილაქტიკური აგენტი რესპირატორული დაავადებების პერიოდში.
ეს ცხარე ხელნაკეთი სოუსი შეიძლება გაკეთდეს წლის ნებისმიერ დროს. ის შეიცავს ინგრედიენტებს, რომლებსაც ყოველთვის ნახავთ თქვენს სამზარეულოში. გარდა ამისა, თქვენ არ გჭირდებათ ძმრის გამოყენება! და თქვენ დახარჯავთ მხოლოდ 5 წუთს მომზადებისთვის. თქვენ შეგიძლიათ დაიწყოთ მისი მომზადება, სანამ მთავარი კერძი მზადდება!
ინგრედიენტები
ნიორი 8 კბილი
ქინძი 1 ჩ / კ
შავი პილპილი (დაფქული) 1 ჩ / კ
დაფქული წითელი წიწაკა 2 ჩ / კ
პაპრიკა 2 ს.კ.
შაქარი 1 ს.კ.
მზესუმზირის ზეთი 4 ს.კ.
მარილი გემოვნებით
მომზადება
გაასუფთავეთ და გაატარეთ ნიორი პრესის საშუალებით.
დაამატეთ ქინძი, ყველა სახის წიწაკა, მარილი, შაქარი და პაპრიკა.
დაასხით მცენარეული ზეთი და აურიეთ ინგრედიენტები.
ყველას სხვადასხვა სახის სიცხარე მოსწონს, ასე რომ თქვენ შეგიძლიათ შეცვალოთ იგი თქვენი სურვილისამებრ. იმისათვის, რომ სოუსი ნაკლებად მძაფრი იყოს, დაამატეთ ნაკლები წითელი წიწაკა, პაპრიკა და ნიორი და პირიქით.