ბებიამ იცის როგორ უნდა გააკეთოს სრულყოფილი ბლინები. ყველა ბლინი ხელოვნების ნიმუშს ჰგავს, რეკლამირებაშიც კი შეიძლება აჩვენონ. ისინი იმდენად კარგია ჩაისთან ერთად, თუ თაფლსაც დაუმატებთ … ერთხელ, როდესაც ჯერ კიდევ ბავშვი ვიყავი, ამ ბლინებს გადავხედე და ვკითხე, გულსართი ხომ არ გამოვა გარეთ. ბებიას დიდხანს ეცინებოდა, მეორე დღეს კი სპეციალურად ჩემთვის ბლინები გააკეთა ხვრელების გარეშე. გამიხარდა!
როდესაც შიგთავსიანი ნამცხვრების მომზადება დამჭირდება, ყოველთვის ვიყენებ ბებიის რეცეპტს. ჯერ უკეთესი არ შემხვედრია. ბლინები მარტივად მოსამზადებელია და ძალიან ძლიერი. იდეალურია ნებისმიერი შევსებისთვის, განსაკუთრებით შედედებული რძის ან მურაბისთვის. და ასევე შეგიძლიათ გააკეთოთ კონვერტები მაგარი ყველით, მწვანილებით და სოკოთი. ყველი დნება, მაგრამ, რა თქმა უნდა, არგამოდის გარეთ!
ინგრედიენტები
4 ს.კ. მცენარეული ზეთი
4 ს.კ. შაქარი
2 ს.კ. ფქვილი
2 ს.კ. რძე
4 კვერცხი
2 ს.კ. სახამებელი
1 ს.კ. მდუღარე წყალი
ვანილინი
მწიკვი მარილი
მომზადება
კარგად ათქვიფეთ კვერცხი, ეს ძლიერი ბლინების საფუძველს წარმოადგენს. ათქვიფეთ შაქრით, დაუმატეთ ცოტაოდენი ვანილინი და ცოტაოდენი მარილი. ახლა თქვენ შეგიძლიათ დაამატოთ რძე, კარაქი და განაგრძოთ თქვეფა.
ჯადოსნური ინგრედიენტი, რომელიც უზრუნველყოფს გლუვ ბლინებს ერთი ნახვრეტის გარეშე, არის სახამებელი. ეს უნდა დაემატოს მდუღარე წყალთან ერთად, შემდეგ ყველაფერი კარგად უნდა იყოს შერეული.
ბოლოს ნელ-ნელა დავამატებთ ფქვილს, რომ კარგად გაიხსნას ჩვენს იდეალურ ბლინებში.
ახლა ტაფა გავათბოთ ზეთით და შევწვათ ბლინები. მზა ბლინებში შეგიძლიათ გაახვიოთ თქვენი საყვარელი გულსართი. გირჩევთ გახეხეთ მაგარი ყველი, დაჭერით წვრილად მოხარშული სოკო და დაუმატოთ ცოტა კამა. ნებისმიერ პიცაზე უკეთესია!
თითოეულ დიასახლისს ნამდვილად აქვს თავისი განსაკუთრებული და 100% საიმედო გზა ბლინების მომზადებისთვის. უთხარით ჩვენს მკითხველს თქვენი რჩეული რეცეპტის შესახებ!