როგორ გამოვიყენოთ ნივრის პრესი სწორად
ძალიან მოხარული ვარ, რომ პროგრესის წყალობით, ჩვენ გვაქვს უამრავი სხვადასხვა ნივთი, რაც ჩვენს ყოველდღიურობას გვიმარტივებს. საშინელია იმის წარმოდგენა, თუ როგორ მოიქცეოდნენ დიასახლისები აღჭურვილობისა და უფრო მარტივი, მაგრამ სასარგებლო, სამზარეულოს ჭურჭლის გარეშე. მაგრამ ყველაზე პრიმიტიული გარეგნობის ნივთებსაც კი შეუძლიათ საკუთარ თავში დაფარონ საიდუმლოებები. მაგალითად, ბოსტნეულის პილინგი გაცილებით ფუნქციონალურია და ჩვენ, როგორც წესი, არასწორად ვიყენებთ ნივრის პრესს.
ამის შესახებ საკმაოდ ცოტა ხნის წინ გავიგე. მეგობარი მეწვია, ის მყუდრო რესტორანში მუშაობს, როგორც შეფის დამხმარე. სადილს ვამზადებდი და მეგობარს სურდა დამხმარებოდა. ის, რაც მან ნიორთან გააკეთა, გამაკვირვა. კბილებს ყოველთვის ვასუფთავებ, სანამ ნიორს პრესში არ ჩავუშვებ. აღმოჩნდა, რომ ყველაფერი ბევრად უფრო მარტივად მუშაობს.
რაში მდგომარეობს ნიორის პრესის საიდუმლო
მიუხედავად იმისა, რომ ამ გამოგონებამ გადაგვარჩინა ნიორის გახეხვისგან ან დანით დაჭრისგან, მოწყობილობას აქვს თავისი უარყოფითი მხარეები. თქვენ ჯერ კიდევ უნდა გაწმინდოთ ყველა კბილი, რაც შრომატევადია. და სუნი ხელებზე რჩება. და ნივრის პრესის გარეცხვა კიდევ ერთი გამოწვევაა.
ეს ადრე მეგონა. მაგრამ თუ ნიორი არ არის გაფცქვნილი, მაშინ ყველა ეს პრობლემა გაქრება.
სინამდვილეში, ქერქში კბილი ისევე იწურება. ქერქი რჩება ნივრის პრესის შიგნით და რბილობი გადის ხვრელებს გარეთ.
ამრიგად, მნიშვნელოვნად დააჩქარებთ პროცესს. და პრესის გაწმენდა გაცილებით ადვილი იქნება. ერთადერთი, რაც აუცილებლად უნდა გააკეთოთ გამოწურვამდე, არის ნივრის კბილი კარგად გარეცხვა. ეს ხელს შეუშლის ნიადაგის ნარჩენების ან სხვა ჭუჭყის მოხვედრას კანში.
დასასრულს, უბრალოდ ამოიღეთ დარჩენილი ქერქი და გადააგდეთ. გარეცხეთ პრესი. თუ რბილობის ნაჭრები ხვრელებში გაიჭედა, გამოიყენეთ კბილის ჩხირი. ის წამში გაუმკლავდება დავალებას.
დარწმუნებული ვარ, უმეტესობა თქვენგანიც შოკირებულია ამ მოულოდნელი ამბით. ჩემი სახე უნდა გენახა, როცა მივხვდი, რომ ამდენ ხანს ამაოდ ვიტანჯებოდი. რისი გაკეთება შეგიძლია ამის შედეგ. იცხოვრე და ისწავლე! საჭიროა უფრო კარგად გაეცნოთ სხვა საგნებსაც.