საფრანგეთში დაბადებული უგემრიელესი დესერტი “პრანილე”

by ekaterine

საფრანგეთის დიპლომატსა დამარშალს ჰყავდა შესანიშნავი მზარეული, რომელმაც მოიფიქრა უგემრიელესი დესერტი, მზარეულმა ახალგამოგონილ ნუგბარს, რომელსაც დღეს მთელი მსოფლიო იცნობს “პრანილეს” სახელით, გრაფ სეზარის გვარი დაარქვა.

შემადგენლობა:

შოკოლადი 150 გრ.

ნუთელა 100 გრ.

მოხალული თხილი ან ნუში

ყველაზე პატარა მაფინის ფორმა 20 ცალი.

გაადნეთ შოკოლადი, 3/4 მასა ჩაასხით ფორმებში. დაჭერით თხილი/ნუშიდა აურიეთ გამდნარ ნუთელაში, ესეც გაანაწილეთ ფორმებში. ზემოდან დაალაგეთ თხილი ან ნუში და თავზე მოასხით შოკოლადი.

 

Related Articles