1.1K
საფრანგეთის დიპლომატსა დამარშალს ჰყავდა შესანიშნავი მზარეული, რომელმაც მოიფიქრა უგემრიელესი დესერტი, მზარეულმა ახალგამოგონილ ნუგბარს, რომელსაც დღეს მთელი მსოფლიო იცნობს “პრანილეს” სახელით, გრაფ სეზარის გვარი დაარქვა.
შემადგენლობა:
შოკოლადი 150 გრ.
ნუთელა 100 გრ.
მოხალული თხილი ან ნუში
ყველაზე პატარა მაფინის ფორმა 20 ცალი.
გაადნეთ შოკოლადი, 3/4 მასა ჩაასხით ფორმებში. დაჭერით თხილი/ნუშიდა აურიეთ გამდნარ ნუთელაში, ესეც გაანაწილეთ ფორმებში. ზემოდან დაალაგეთ თხილი ან ნუში და თავზე მოასხით შოკოლადი.