წვნიანი ქათმის ნაჭრები ნაღების სოუსში, გამომცხვარი ყველით. საოცარი შედეგი!

ქათმის ფილე ნაღებში

მოხარშული ქათამი უდავოდ ჯანსაღი საკვებია.  ქათმის ფილე ნაღებში ცოტა უფრო მაღალკალორიული, მაგრამ ძალიან გემრიელია.  კარგია, რომ ეს რეცეპტი ჩავიწერე, თორემ ვინანებდი.

სინამდვილეში, ყველაფერი ისე მარტივია, როგორც ორჯერ ორი. ნაღების სოუსი დაასხით ქათმის ფილეს, დანარჩენს ღუმელი გააკეთებს. ნებისმიერი ნაღები გამოდგება. სანელებლების მოყვარულთათვის, 1-2 კბილი ნიორი გაურიეთ სოუსში. მერწმუნეთ, ყველით გამომცხვარი ქათამი გულგრილს არ დატოვებს.

ინგრედიენტები

ქათმის ფილე 2 ც

კვერცხი 2 ცალი

ნაღები 100 მლ

პომიდორი 1 ც

მყარი ყველი 60 გრ

მარილი გემოვნებით

წიწაკის ნარევი გემოვნებით

იტალიური მწვანილი

მომზადება

გარეცხეთ და გააშრეთ ხორცი. დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვათავსოთ ღუმელში გამოსაყენებელ ჭურჭელში.

ათქვიფეთ კვერცხი, დაუმატეთ ნაღები და სანელებლები. კარგად აურიეთ და ათქვიფეთ.

ნაღების სოუსი დაასხით ქათამს. დაჭერიტ პომიდორი ნაჭრებად და მოათავსეთ ხორცის თავზე.

გახეხეთ ყველი საშუალო სახეხზე და მოაყარეთ კერძს. გამოაცხვეთ 180 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 35 წუთის განმავლობაში.

ყველას შეუძლია ამ გემრიელი ქათმის მომზადება. კარტოფილი ან ნებისმიერი სახის ფაფა შესაფერისია, როგორც გარნირი. ჩვენ ხშირად ვჭამთ პურს და სალათს. სოუსის წყალობით, სუფთა ქათმის ფილე წვნიანი და ნაზი ხდება. საოცარი სიამოვნებაა!

Loading...