მესამე დღეა ვამზადებ ზედიზედ და არ მბეზრდება.

by ekaterine

გიზიარებთ რეცეპტს, რომელიც, რა თქმა უნდა, გახდება თქვენი საყვარელი. ჩვენ გეტყვით, თუ როგორ უნდა გააკეთოთ არაჩვეულებრივი ომლეტი ტომარაში მხოლოდ ნახევარ საათში.

ომლეტი ტომარაში, იტალიური რეცეპტის მიხედვით

ეს რეცეპტი შესანიშნავია მათთვის, ვინც ყურადღებით აკონტროლებს თავის კვებას. ფაქტია, რომ პაკეტში ომლეტის მოსამზადებლად წვეთი ზეთი არ გჭირდებათ! ჩვენ ვიცით, რომ ნებისმიერი ზეთი, ავოკადოს გარდა, ძალიან მავნე ნივთიერებებს გამოყოფს შეწვის დროს. ამ გზით შეგიძლიათ თავიდან აიცილოთ იგი და ისიამოვნოთ ძალიან გემრიელი, ჯანსაღი ომლეტით. ქვემოთ მოცემულია ეტაპობრივად ინსტრუქციები ამ დელიკატესის მომზადებისთვის.

ინგრედიენტები

3 კვერცხი

2 შამპიონი

1 პომიდორი

100 გრ ძეხვი

50-70 გრ მყარი ყველი

რამდენიმე მწვანე ხახვის ფოჩი

მარილი, პილპილი (გემოვნებით)

მომზადება

უპირველეს ყოვლისა, კვერცხი გატეხეთ თასში, მოაყარეთ მარილი და პილპილი თქვენი გემოვნებით. შემდეგ ჩანგლით ათქვიფეთ ყველაფერი კარგად.

შემდეგ, ჩვენ დავჭრათ ყველა საჭირო ინგრედიენტი პატარა კუბიკებად: სოკო, ნებისმიერი ძეხვი, ხახვი და პომიდორი.

შემდეგ ყველი გახეხეთ, რომელიც მოგწონთ.

ჩვენ ყველა დაჭრილ ინგრედიენტს ვათავსებთ თასში ათქვეფილ კვერცხთსნ ერთად. აურიეთ კარგად. მიღებული ნარევი ჩაასხით ტომარაში და მჭიდროდ მოაკარით ისე, რომ მოხარშვის დროს ჩვენი ომლეტი გარეთ არ აღმოჩნდეს, უმჯობესია უსაფრთხოების მიზნით სხვა პაკეტშიც ჩავდოთ. ახლა ყველაფერი ჩავდოთ მდუღარე წყალში და გავაჩეროთ 20 წუთის განმავლობაში. გთხოვთ გაითვალისწინოთ, რომ დრო დავნიშნოთ, როდესაც წყალი კვლავ დაიწყებს დუღილს.

მითითებული დროის გასვლის შემდეგ ამოიღეთ ტომარა ჭურჭლიდან. გავჭრათ იგი და მზა ომლეტი ფრთხილად გადავიტანოთ თეფშზე. უკვე მზად არის!

ახლა თქვენ იცით, თუ როგორ შეგიძლიათ იკვებოთ გემრიელად და ნოყიერად, ყველაზე მცირე ძალისხმევით. სცადეთ პაკეტში ომლეტის გაკეთება? თავისუფლად შეგიძლიათ გაგვიზიაროთ თქვენი შთაბეჭდილებები კომენტარებში. გემრიელად მიირთვით!

Related Articles