ტრადიციად გვაქვს შაბათ-კვირას გემრიელი დესერტების მომზადება. ხაჭოს ნაყინით ყველა აღფრთოვანებული რჩება.

by ekaterine

 

როგორ მოვამზადოთ საოჯახო ნაყინი:

შემადგენლობა:

200 გრ ხაჭო

მოხარშული შედედებული რძის 0.5 კოლოფი

50 მლ რძე

პროცესის დაწყებამდე, ღირს პროდუქტების შესახებ რამოდენიმე სიტყვის თქმა. საუკეთესო ნაყინისთვის შესაფერისია ხაჭო 5% -იანი.

უკეთესია, რომ კარგად გაიხეხოს და გაიწუროს.

ბლენდერის ან მიქსერის გამოყენებით, ავურიოთ ხაჭო და მოხარშული შედედებული რძე. სანამ მასა არ გახდება ერთგვაროვანი.

 

დაუმატეთ რძე და თქვიფეთ, უნდა გამოვიდეს ჰაერეოვანი კრემისებური. ჩაასხით კექსის ფორმებში ან ნაყინის კონტეინერში და შედგით საყინულეში მინიმუმ 5-6 საათით.

 

ნაყინი გამოდის ძალიან ნაზი და გემრიელი, ასევე კარგად იყინება და გემო გვახსენებს ნამდვილი ნაყინის გემოს. თქვენ შეგიძლიათ გაამრავალფეროვნოთ რეცეპტი და დაუმატოთ კაკალი, ჯემი ან ცოტა კაკაო.

 

Related Articles