მეგობრებმა იციან, რომ ქათმით და სოკოთი ნამდვილ შედევრს ვამზადებ, ამიტომ მის გარეშე მათთან სტუმრობა არ შემიძლია.

by ekaterine

ფხვიერი ღვეზელი ქათმის ხორცით და სოკოთი

ქათამი და სოკო – გულსართის კლასიკური კომბინაცია, რომელიც შესაფერისია ნებისმიერი ცომისთვის.

გვინდა გაგიზიაროთ უნივერსალური რეცეპტი ქათმის ღვეზელი სოკოთი, რომელიც მზადდება მარტივად და საკმაოდ სწრაფად.

ინგრედიენტები

კარაქი 125 გრ

კვერცხი 3 ცალი

მარილი გემოვნებით

წყალი 3 ს.კ.

მყარი ყველი 150 გრ

ნაღები 150 გრ

ქათმის ფილე 2 ცალი.

შამპინიონი 250 გრ

ხახვი 0,5 ცალი.

ხორბლის ფქვილი 250 გ

მომზადება

ფქვილი და კარაქი ასრისეთ, დაამატეთ 1 კვერცხი და წყალი მოზილეთ ცომი. დააფარეთ ცელოფანი და მოათავსეთ მაცივარში ნახევარი საათით.

тесто для пирога

მოხარშეთ ქათამი და დაჭერით კუბიკებად. დაჭერით ხახვი და სოკო. შეწვით ტაფაში, შემწვარ სოკოში დაამატეთ ქათმის ფილე. გააჩერეთ ერთად კიდევ 5-7 წუთი.

грибы с курицей

ყველი გახეხეთ და ნაღებთან და კვერცხთან ერთად ათქვიფეთ. გააბრტყელეთ ცომი გამოსაცხობ ფორმაზე, კიდეები ამოუწიეთ. მოათავსეთ გულსართი თანაბრად და მოასხით კვერცხიანი მასა.

начинка для пирога

заливка для пирога

გამოაცხვეთ 30-40 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე.

Related Articles