დესერტის ეს ვარიანტი ოდნავ წააგავს ბისკვიტის ცომს ჰაეროვანი კრემით და მარწყვის შევსებით. ამ რეცეპტით ნამცხვრის მომზადებას დაახლოებით 15 წუთი სჭირდება. ამავე დროს, დიასახლისი ვერ იპოვის უნიკალურ, ძვირადღირებულ კომპონენტებს ჩამოთვლილ სიაში.
შემადგენლობა შედედებული რძის ტორტისთვის;
მარწყვი
ცხიმიანი არაჟანი;
შაქარი;
ცოტა ნაღები;
კრეკერი;
დეკორაციისთვის ცოტა შოკოლადი.
გემრიელი დესერტის მომზადების განსაკუთრებული თვისებები
ტორტის მომზადება შეიძლება დაიყოს ორ მთავარ პროცესად. სირთულე შეიძლება იყოს მხოლოდ კრემის მომზადება. ეს რეცეპტი კრემის დამზადების ორ ვარიანტს მოიცავს. ინგრედიენტების რაოდენობის მიხედვით, ზუსტი პროპორციის დადგენა შეუძლებელია. ეს ყველაფერი დამოკიდებულია საცხობი ფორმის ზომაზე და მომავალი დესერტის სასურველი ზომაზე.
პირველი, ათქვიფეთ შედედებული რძე და არაჟანი. ასე არაჟნის კრემი გამოდის. შემდეგი, დაჭერით ხილი. აქ მარწყვია გამოყენებული. ამასთან, დიასახლისს შეუძლია თავისი შეხედულებისამებრ შეარჩიოს ხილი.
პირველად ფორმის ფსკერზე ჩაასხით არაჟნის კრემი, შემდეგ კრეკერების ფენა, (კრეკერი სურვილის შემთხვევაში შეიძლება შეიცვალოს პეჩენიით).
მეორე ფენა კენკრით შეავსეთ და ისევ კრეკერი, შემდეგ ისევ არაჟნის კრემი დაასხით. ყველა ფენა თანაბრად გაშალეთ.
ნამცხვრის დეკორაციისთვის კრემის მომზადებისას, ნაღების კარაქი უნდა ათქვიფოთ კონტეინერში. იმისათვის, რომ გაზარდოთ მასა, რამოდენიმეჯერ შაქრის ფხვნილი შეიძლება დაემატოს. ეს კარაქის კრემია.
წაუსვით ტორტს გვერდებზე და თავზე კრემი, ზემოდან გააფორმეთ ხილით და შოკოლადით.