თითოეული პიკანტური და ორიგინალურია. სცადეთ და თქვენ მოიგებთ დელიკატესების მოყვარულთა გულებს!

by ekaterine

შემადგენლობა

შებოლილი ქათმის მკერდი 150 გრ

ორაგული 150 გ

ლავაშის ფირფიტა  2 ც.

პომიდორი 6 ც.

ზეთისხილი 70 გ

ყველი 120 გრ

კვერცხი 2 ცალი.

სალათის ფოთლები.

მდნარი ყველი 120 გ

მაიონეზი 2 ს/კ.

პასტა სოუსი 1 ს/კ.

მომზადება:

მოვამზადოთ სოუსი: მაიონეზი, მდნარი ყველი და პასტა სოუსი აურიეთ. პასტა შეიძლება შეიცვალოს აჯიკით ან ცხარე კეტჩუპით.

მოვამზადოთ გულსართი: დავჭრათ პომიდორი, ზეთისხილი და ქათამი. წვრილად დაჭერით სალათის ფოთლები და ყველი გახეხეთ.

ლავაში გადმოაბრუნეთ და წაუსვით სოუსი, განათავსეთ ცოტა სალათი, თავზე – პომიდორი, ქათამი, ზეთისხილი და ყველი.

გადაახვიეთ ლავაში მჭიდროდ, შეუკეცეთ კიდეები, რომ შიგთავსი გარეთ არ გამოვიდეს, ჩადეთ ცელოფანში და შეინახეთ მაცივარში ერთი საათი.

рулет с куриной грудкой

განათავსეთ რულეტი დაფაზე და დაჭერით ნაჭრებად. თუ თევზი მოგწონთ, შეგიძლიათ გააკეთოთ სხვა სალათის ვარიაცია. ამის გაკეთება შეიძლება 150 გრ ნაკლებმარილიანი ორაგულით, მოვხარშოთ და გაუკეთეთ 2 კვერცხი. განათავსეთ სოუსი ლავაშის ფირფიტაზე, თევზი, ზეთისხილი კვერცხი და ყველის სქელი ფენა.

 

 

Related Articles