ფენოვანი ცომი 10 წუთში. ცხობის პროცესი სასიაოვნოა ამ რეცეპტის წყალობით.

by ekaterine

ფენოვანი ცომი საფუარის გარეშე

ფენოვანი უსაფუვრო ცომი ან საფუარიანი ცომი ძალიან ხშირად გამოიყენება ცხობისას: მისი საშუალებით შეგიძლიათ მიირთვათ უგემრიელესი კრუასანები ან ხორციანი ღვეზელი. ასეთ ცომს შედარებით სწრაფად ამზადებენ, შემდეგ კი მოკლე დროში აცხობენ. შედეგად, მიიღებთ ხრაშუნა, წითელ და რბილ პროდუქტებს.

ფუნთუშეულის მომზადების კლასიკური რეცეპტი მოიცავს ხანგრძლივ ეტაპებს. საბედნიეროდ, რაც ეს რეცეპტი აღმოვაჩინეთ 10 წუთში ფენოვანი ცომი მზადაა!

ინგრედიენტები

ხორბლის ფქვილი 500 გრ

მარგარინი 200 გრ

კვერცხის გული 1 ც

კეფირი 100 მლ

მარილი 1 მწიკვი

მომზადება

ფქვილს დაამატეთ დარბილებული მარგარინი (შეგიძლიათ გამოიყენოთ კარაქი), ასრისეთ ხელებით, მოაყარეთ მარილი.

ჩაასხით კეფირი და დაამატეთ კვერცხის გული, მოზილეთ ცომი. ცომის გამოყენება შეგიძლიათ დაუყოვნებლივ, მაგრამ უმჯობესია შედოთ მაცივარში 10-15 წუთის განმავლობაში ცელოფნის შეფუთვაში გახვეული.
ამ ცომით მინიმუმ 3 ტაფა ჰაეროვანი ორცხობილა გაკეთდება. კარგი არგუმენტია რეცეპტის შესანახად და გამოსაყენებლად!

Related Articles