წასახემსებლად ნამდვილად იქნება #1. განუმეორებელი გემოს პომიდორი მარილწყლის გარეშე საკუთარ წვენში ნიორთან ერთად!

by ekaterine

პომიდორი საკუთარ წვენში ნიორით განსაკუთრებით პოპულარულია ჩვენს ოჯახში. ბოსტნეული მარინირდება მხოლოდ გამოყოფილ წვენში, რაც წარმოუდგენლად გემრიელს ხდის მას. რეცეპტი არის 3 ლიტრიანი ქილაზე. თუ პომიდვრის რაოდენობის გაზრდა გადაწყვიტეთ, გაზარდეთ დანარჩენი პროდუქციის პროპორციაც.

შეარჩიეთ მკვრივი და ხორციანი პომიდორი ფორმის შენარჩუნებისთვის.

პომიდორი საკუთარ წვენში ნიორთან ერთად

ინგრედიენტები

პომიდორი 2 კგ

მარილი 3 ჩ / კ

შაქარი 3 ს.კ.

ძმარი 3 ს.კ.

ნიორი 6 კბილი.

მომზადება

მოათავსეთ პომიდორი ღრმა თასში, დაასხით მდუღარე წყალი და გააჩერეთ 4 წუთის განმავლობაში.

გააცალეთ პომიდორ კანი, მოაცილეთ ყუნწი და დაჭერით მეოთხედებად. მოათავსეთ სუფთა ლიტრიან ქილებში.

თითოეულ ქილას დაუმატეთ 1 ჩ / კ. მარილი, 1 ს.კ. შაქარი და ძმარი და 2 კბილი ნიორი, დაჭრილი.

გაასტერილეთ ქილები წყლიან ქვაბში (ადუღებიდან 15 წუთისგანმავლობაში), შემდეგ მოხუფეთ, გადაბრუნეთ და შეფუთეთ თბილი ქსოვილით, სანამ არ გაცივდება.

უკეთესია, რომ შეინახოთ გრილ ბნელ ადგილას, მაგრამ ასევე შეგიძლიათ ოთახის ტემპერატურაზეც. არომატული პომიდორი შესანიშნავია სალათების ან კერძების მოსამზადებლად. ოდნავ მეტი მოამზადეთ, რადგან პირველივე დღეს ნახევარს მიირთმევენ.

Related Articles