სწორედ მისი დამსახურებაა კომბოსტოს მწნილის პიკანტურობა.

by ekaterine

კომბოსტოს მწარე მწნილი

მჟავე კომბოსტო ბევრ ქვეყანაში პოპულარულია. ის რჩება ისეთ პროდუქტად, რომელიც მდიდარია C ვიტამინით. მისი მრავალი რეცეპტი არსებობს. შემოგთავაზებთ დაკუწულ კომბოსტოს რეცეპტს, რომელიც მწარეც არის და მჟავეც.

მჟავე კომბოსტოს მომზადება ადვილია, მაგრამ ზოგჯერ მას აკლია პიკანტურობა. სწორედ ცხარე წიწაკაა, რომელიც მას იდეალურობამდე მიიყვანს. თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ კომბოსტოს მარინადისთვის: ნიახური, ნიორი და ცოტა ჭარხალი.

капуста с перцем

ინგრედიენტები

თეთრი კომბოსტო 2 კგ

სტაფილო 4 ცალი.

ნიორი 4 კბილი.

ჩილი წიწაკა 1 ცალი

წყალი 1 ლ

შაქარი 100 გ

მარილი 2 ს.კ.

პილპილის მარცვალი 10 ცალი.

დაფნის ფოთოლი 4 ცალი.

მიხაკი 5 ცალი.

მზესუმზირის ზეთი 100 მლ

ძმარი 100 მლ

მომზადება

პირველ რიგში, გარეცხეთ და დაჭერით კომბოსტო თქვენთვის ხელსაყრელი ნებისმიერი გზით. სტაფილო გახეხეთ და აურიეთ, ნიორი და ცხარე წიწაკა წვრილ ნაჭრებად ან თხელ ფირფიტებად დაჭერით.

рецепт маринованной капусты

მოამზადეთ მარინადი: გახსენით შაქარი ლიტრ წყალში, დაამატეთ მარილი, წიწაკა, მიხაკი, დაფნის ფოთოლი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადმოიღეთ ცეცხლიდან და გააცივეთ. დაასხით ზეთი და ძმარი (9%) სანელებლებიან ნარევში.

как замариновать капусту

კომბოსტო ჩადეთ მოსახერხებელ კონტეინერში, მონაცვლეობით ნიორი და წიწაკა და დაასხით მარინადი.

капуста в маринаде рецепт

დაადეთ თავზე სიმძიმე და დატოვეთ მომავალი ხრაშუნა საჭმელი მაცივარში 24 საათის განმავლობაში.

как приготовить капусту

გემრიელად მიირთვით! შეგიძლიათ ნებისმიერ სეზონზე დაამჟავოთ ამ რეცეპტით კომბოსტო, ძალიან უხდება ხორციან და თევზის ცხიმიან კერძებს.

Related Articles