• კულინარია
  • საკითხავი
  • სილამაზე
  • ჯანმრთელობა
POPSUGAR
  • კულინარია
  • საკითხავი
  • სილამაზე
  • ჯანმრთელობა
კულინარია

სწორედ მისი დამსახურებაა კომბოსტოს მწნილის პიკანტურობა.

by ekaterine მარტი 15, 2020
მარტი 15, 2020

კომბოსტოს მწარე მწნილი

მჟავე კომბოსტო ბევრ ქვეყანაში პოპულარულია. ის რჩება ისეთ პროდუქტად, რომელიც მდიდარია C ვიტამინით. მისი მრავალი რეცეპტი არსებობს. შემოგთავაზებთ დაკუწულ კომბოსტოს რეცეპტს, რომელიც მწარეც არის და მჟავეც.

მჟავე კომბოსტოს მომზადება ადვილია, მაგრამ ზოგჯერ მას აკლია პიკანტურობა. სწორედ ცხარე წიწაკაა, რომელიც მას იდეალურობამდე მიიყვანს. თქვენ შეგიძლიათ გამოიყენოთ კომბოსტოს მარინადისთვის: ნიახური, ნიორი და ცოტა ჭარხალი.

капуста с перцем

ინგრედიენტები

თეთრი კომბოსტო 2 კგ

სტაფილო 4 ცალი.

ნიორი 4 კბილი.

ჩილი წიწაკა 1 ცალი

წყალი 1 ლ

შაქარი 100 გ

მარილი 2 ს.კ.

პილპილის მარცვალი 10 ცალი.

დაფნის ფოთოლი 4 ცალი.

მიხაკი 5 ცალი.

მზესუმზირის ზეთი 100 მლ

ძმარი 100 მლ

მომზადება

პირველ რიგში, გარეცხეთ და დაჭერით კომბოსტო თქვენთვის ხელსაყრელი ნებისმიერი გზით. სტაფილო გახეხეთ და აურიეთ, ნიორი და ცხარე წიწაკა წვრილ ნაჭრებად ან თხელ ფირფიტებად დაჭერით.

рецепт маринованной капусты

მოამზადეთ მარინადი: გახსენით შაქარი ლიტრ წყალში, დაამატეთ მარილი, წიწაკა, მიხაკი, დაფნის ფოთოლი და მიიყვანეთ ადუღებამდე. გადმოიღეთ ცეცხლიდან და გააცივეთ. დაასხით ზეთი და ძმარი (9%) სანელებლებიან ნარევში.

как замариновать капусту

კომბოსტო ჩადეთ მოსახერხებელ კონტეინერში, მონაცვლეობით ნიორი და წიწაკა და დაასხით მარინადი.

капуста в маринаде рецепт

დაადეთ თავზე სიმძიმე და დატოვეთ მომავალი ხრაშუნა საჭმელი მაცივარში 24 საათის განმავლობაში.

как приготовить капусту

გემრიელად მიირთვით! შეგიძლიათ ნებისმიერ სეზონზე დაამჟავოთ ამ რეცეპტით კომბოსტო, ძალიან უხდება ხორციან და თევზის ცხიმიან კერძებს.

0
FacebookEmail
previous post
არ ვიცი, რა ჯადოქრობა მუშაობს აქ, მაგრამ ნებისმიერი ლაქა, თუნდაც ძალიან ძველი, მყისიერად ქრება!
next post
უფრო ეფექტური და უსაფრთხო ვიდრე სალონის პროცედურები. ნაოჭების აღდგენა 15 წუთში.

Related Articles

უჩვეულო სასმელი, იგივე “მილკშეიქი” ღრმა ბავშვობიდან.

აპრილი 18, 2021

ასეთი საკონდიტრო ნაწარმი სამართლიანად გახდება სააღდგომო სუფრის დედოფალი.

აპრილი 14, 2021

ისეთი სუნი დატრიალდა, მეზობლების გამასპინძლება მომიხდა. ამ წესების...

აპრილი 11, 2021

ლობიოს კერძების მოყვარული ვარ, ბევრი ვცადე! მაგრამ არასდროს...

აპრილი 7, 2021

ეს ის შემთხვევაა, როდესაც ხორცი მართლაც ზედმეტია. სამარხვო...

მარტი 26, 2021

მარტივი, მაგრამ წარმოუდგენლად გემრიელი კარტოფილის ღვეზელი ღუმელში.

მარტი 26, 2021

დარწმუნებული ვარ, ასეთი ტკბილი სიურპრიზი გააკვირვებს და გაახარებს...

მარტი 26, 2021

თვალის დახამხამებაში ქრება მაგიდიდან. კომპლიმენტები ისე მსიამოვნებს, ყოველდღე...

მარტი 23, 2021

უნიკალური გემო და ულამაზესი ვიზუალი ზღაპრულ სამყაროში მოგახვედრებთ....

მარტი 21, 2021

თუ გსურთ იცოდეთ როგორ მზადდება სამეფო შოკოლადის პური,...

მარტი 21, 2021
televizia

რედაქციის რჩევით

  • 1

    გაწურეთ ლიმონი, დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი და არასდროს დამივიწყებთ!

  • 2

    ბადრიჯანმა ბევრი ზეთი რომ არ შეიწოვოს, ერთ ხრიკს ვიყენებ. გულსართზე ხომ უბრალოდ ვგიჟდები.

  • 3

    ცხიმის წვის პროცესი მე-4 დღიდან დაიწყება. დაკარგული კილოგრამები კი 3 წლის განმავლობაში აღარ დაბრუნდება. ნაცადი მეთოდია – პირადად შევამოწმე!

  • 4

    78 წლის ვარ და კიდევ დიდხანს გავაგრძელებ ცხოვრებას! რეგულარულად ვამზადებ ამ ნაყენს, რომელსაც ვსვამ სიამოვნებით!

  • 5

    ერთკვირიანი პრაქტიკა გიჩვენებთ თქვენი სხეულის სასიამოვნო ცვლილებებს! 5 ეფექტური პოზა სხეულის კორექციისათვის!

სტატისტიკა

@2019 - All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign