გემრიელი თხელი ბლინები რძით. რეცეპტი, რომლითაც შეგიძლიათ შექმნათ სრულყოფილი კერძი და დაიმსახუროთ კარგი დიასახლისის ტიტული.

ამბობენ, რომ იმის გასაგებად, რამდენად კარგია დიასახლისი კულინარიაში, საჭიროა მისი ორი კერძის გასინჯვა. პირველი არის ბორში და მეორე არის ბლინი. როგორც ჩანს, ამ უკანასკნელის მომზადება რთულია. მაგრამ აქ არის რამდენიმე ნიუანსი. ეს ბლინი უნდა იყოს ისეთი თხელი, როგორც ფურცელი, ზეთი უნდა ჰქონდეს ზომიერად, ხოლო არომატი – გავრცელდეს მთელ სახლში!

ჩვენ გთავაზობთ რეცეპტს, რომლითაც შეგიძლიათ შექმნათ სრულყოფილი კერძი და დაიმსახუროთ კარგი დიასახლისის ტიტული. თქვენ აღფრთოვანებული იქნებით ამ ბლინებით, გარანტიას გაძლევთ!

ინგრედიენტები

ხორბლის ფქვილი 3 ჭიქა.

რძე 4 ჭიქა.

ნაღები 0,5 ჭიქა.

კვერცხი 2 ცალი.

კარაქი 5 სუფრის კოვზი.

მზესუმზირის ზეთი 50 მლ

შაქარი 3 ს.კ.

მარილი; 0.5 ს.კ.

მომზადება

ჩაყარეთ ფქვილი თასში, დაამატეთ კვერცხი, შაქარი და მარილი. ჩაასხით ორი ჭიქა რძე. აურიეთ სანამ არ გახდება გლუვი. ცომს დაამატეთ ნაღები 10% ცხიმიანობის.

კარაქი გაადნეთ და ჩაასხით ცომში. გამოაცხვეთ თხელი ბლინები ორივე მხრიდან ტაფაში. უმჯობესია, მას წაუსვათ ცხიმი.

მიირთვით ბლინები თაფლით, არაჟანით, ჯემით ან შოკოლადის კარაქით და მიირთვით გემრიელად. ასეთი კერძი არ შეიძლება არ მოგეწონოთ!

Loading...