ეს კერძი ძალიან გემრიელი, გაჯერებული და წვნიანია, ტყუილად არ სარგებლობს ასეთი პოპულარობით.
მზადდება საკმაოდ სწრაფად და მარტივად და ნებისმიერი გურმანის გულს წამებში დაიპყრობს.
როგორ მოვიქცეთ, თუ ამჯერად რაღაც განსაკუთრებულის მომზადება ძალიან გვინდა? ამისთვის დაგჭირდებათ ცოტა კრეატივი და ოდნავ უფრო მეტი დრო, ვიდრე ჩვეულებრივ ხარჯავთ. კარტოფილი ხორცის ფარშთან ერთად თქვენი თხოვნის პასუხია.
საყვარელი სანელებლები, ხახვი და ნიორი აურიეთ და გემრიელი ბურთები გააკეთეთ, შემდეგ პომიდვრის სოუსი მოასხით. ხრიკი იმაში მდგომარეობს, რომ გამოცხობის დროს ბოსტნეული ხორცის წვენით იჟღენთება და მის გემოს იღებს. უკვე წარმოიდგინეთ მადისაღმძვრელი ღუმელში გამომცხვარი კარტოფილი ფარშთან ერთად? დროა მოამზადოთ.
შემადგენლობა
კარტოფილი 600 გ
ღორის ფარში 550 გ
პომიდორი 3 ც.
სულგუნი 120 გ.
ხახვი 1 თავი.
ნიორი 2-3 კბილი.
მარილი 1 / 2 ჩ/კ.
იტალიური მწვანილი 1/2 ჩ/კ.
წიწაკა1 ჩ/კ.
პილპილი (დაფქვილი) გემოვნებით
მომზადება
დააბლენდერეთ გასუფთავებული ხახვი და ნიორი.
შეურიეთ ფარშს. დაამატეთ სანელებლები. გააკეთეთ არეული ფარშისგან ბურთები.
კარტოფილი გაფცქვენით და დაჭრელებული დანით თხლად დაჭერით.
გამოსაცხობ ფორმაში მონაცვლეობით მოათავსეთ გუფთები და კარტოფილის ნაჭრები.
დაჭერით პომიდორი და დააბლენდერეთ. მოასხით სოუსი ფორმაში მოთავსებულ პროდუქტს.
180 გრადუსზე შედგით ღუმელში 40 წუთით. მოაყარეთ გახეხილი ყველი მომზადებამდე 2 წუთით ადრე და მიირთვით.