“ტირამისუ”- პირდაპირ პირში დნება.

by ekaterine

ტირამისუ

ინგრედიენტები:

4კვერცხი,

150 გრ შაქარი,

250გრ მასკარპონე,

1ც ვანილი,ყავა ხსნადი,

100 გრ რომი ან ლიქიორი,

სავოიარდის ბისკვიტი.

მომზადება:

კვერცხის გული გავთქვიფოთ კარგად გათეთრებამდე შაქართან ერთად და შევათქვიფოთ კარგად გაციებული მასკარპონე, ცალკე ამოვიყვანოთ ბეზე-უშაქროდ და შევურიოთ კვერცხიან მასას ნელი მოძრაობით, შემდეგ იწყება აწყობა, ყავაში გავურიოთ რომი ან ლიქიორი და სწრაფი მოძრაობით ჩავკრათ და ამოვიღოთ ბისკვიტები და დავაწყოთ იმ ფორმაში ,რომელშიც უნდა გავაკეთოთ,(ძალიან არ დავასველოთ)ბისკვიტი, კრემი, ისევ ბისკვიტი, ბოლოს კრემი და თავზე შავი კაკაო და შევდგათ მაცივარში აუცილებლად 4სთ.

Related Articles