687
შემადგენლობა:
არაჟანი 500 გ
შაქარი 1 ჭიქა.
ჟელატინი 3 ს/კ.
ბისკვიტი 300 გრ
მარწყვი 50 გრ
ფორთოხალი 50 გრ
ბანანი 50 გრ
ალუბალი 50 გრ
კვივი 50 გრ
სმაროდინა( მოცხარი) 50 გ
ჟოლო 50 გ
წყალი 500 გრ.
მომზადება:
ჟელატინი 20 წუთით დაალბეთ გადადუღებულ ცივ წყალში, რომ გაფუვდეს.
მიქსერით ათქვიფეთ შაქარი და არაჟანი, ნელ-ნელა დაამატეთ გამდნარი ჟელატინი.
ღრმა ფორმაში, რომელშიც გაშლილია საკვები ცელოფანი, გაშალეთ ხილი, შემდეგ დაფარეთ დაფხვნილი ბისკვიტით და გაიმეორეთ. ზემოდან მოასხით კრემი. 2-3 საათით შედგით მაცივარში. გამოიღეთ, გადმოაბრუნეთ. მოხსენით ცელოფანი. გემრიელად მიირთვით!