ეს სუშის ტორტი შეიძლება მოიცავდეს სუშის ინგრედიენტების ფენას, როგორიცაა ბრინჯი, ავოკადო, კიტრი, თევზი (ნედლი ან მოხარშული) და ზღვის მცენარეები ბუნდტ ტორტის ფორმაში, რათა მას მკაფიო ფორმა მისცეს. შეგიძლიათ გადააბრუნოთ თეფშზე და მორთოთ სუშის ტრადიციული ტოპინგებით, როგორიცაა სეზამის თესლი, სოიოს სოუსი, ვასაბი და დამწნილებული კოჭა.
თუ აპირებთ ამ კერძის მომზადებას ან მოსინჯვას, დარწმუნდით, რომ გამოიყენოთ ახალი და მაღალი ხარისხის ინგრედიენტები და გაითვალისწინეთ გემოს კომბინაციები, რათა ის ვიზუალურად მიმზიდველი და გემრიელი გახადოთ. ეს შეიძლება იყოს წვეულებაზე ან შეკრებაზე, სადაც სტუმრები მზად არიან სცადონ ახალი და კრეატიული კვების კონცეფციები!
ინგრედიენტები:
– სუშის ბრინჯი
– ნორი (ზღვის მცენარეების ფურცლები)
– სუშის შიგთავსის ასორტი (მაგ., ავოკადო, კიტრი, კრაბის ხორცი, ორაგული, ტუნა)
– Სოიოს სოუსი
– ვასაბი
– მწნილი კოჭა
– Სეზამის თესლი
ინსტრუქციები:
1. მოხარშეთ სუშის ბრინჯი შეფუთვის ინსტრუქციის მიხედვით და გააციეთ ოთახის ტემპერატურამდე.
2. მოამზადეთ თქვენი არჩეული სუშის შიგთავსი თხელ ზოლებად ან ნაკბენის ზომის ნაჭრებად.
3. მსუბუქად შეზეთეთ ნამცხვრის ფორმა, რათა არ დარჩეს.
4. ყალიბის ძირი დაფარეთ სუშის ბრინჯის თხელი ფენით.
5. ბრინჯს ზემოდან დავამატოთ ნორის ფენა, დავჭრათ ყალიბის ფორმაზე.
6. დაიწყეთ თქვენი სუშის შიგთავსის დალაგება ნორის თავზე, ინგრედიენტების მონაცვლეობით მრავალფეროვნებისთვის.
7. გააგრძელეთ ბრინჯის, ნორის და შიგთავსის ფენა, სანამ ფორმა არ შეივსება, ზემოდან დაასრულეთ სუშის ბრინჯის ფენით.
8. ნაზად დაჭერით, რომ ინგრედიენტები ფორმაში შეკუმშოთ.
9. შედგით მაცივარში სუში ტორტი მინიმუმ 30 წუთით, რათა დაეხმაროთ მის ფორმირებას.
10. მირთმევისთვის, მოათავსეთ თეფში ფორმაზე, გადააბრუნეთ და ნაზად ამოიღეთ ფორმა.
11. სუში ტორტი გააფორმეთ სეზამის მარცვლებით, სოიოს სოუსით, ვასაბით და პიკულირებული ჯანჯაფილით.
12. დაჭერით და მიირთვით სუში ტორტი ისევე, როგორც ჩვეულებრივი სუშის რულეტი.
თავისუფლად იყავით კრეატიული ინგრედიენტებითა და პრეზენტაციით, რათა თქვენი სუშის ტორტი უნიკალური და სასიამოვნო გახადოთ. გახსოვდეთ, რომ საუკეთესო შედეგისთვის გამოიყენეთ ახალი, მაღალი ხარისხის ინგრედიენტები!
სუში ტორტი კრეატიული დიასახლისებისთვის!
806
previous post