ყველაზე ლამაზი, გემრიელი და თანამედროვე სუში-ტორტი!

by ekaterine

ავოკადოს სუში ტორტი!

ინგრედიენტები:

375 მლ (1½ ჭიქა) სუშის ბრინჯი

20 მლ (4 ჩ/კ) შაქარი

45 მლ (3 ს/კ) ბრინჯის ძმარი

2 ნორის ფურცელი

2 ავოკადო, თხლად დაჭრილი

500 გრ ახალი ორაგული, თხლად დაჭრილი

5 მლ (1 ჩ/კ) თითოეული, შავი და თეთრი სეზამის თესლი

დამატებითი ავოკადო სერვირებისთვის

125 მლ (½ ჭიქა) სოიოს სოუსი

60 მლ (¼ ჭიქა) წვრილად გახეხილი ახალი ჯანჯაფილი

მომზადება:

მოამზადეთ სუშის ბრინჯი შეფუთვის ინსტრუქციის მიხედვით, დაალბეთ, მოხარშეთ ორთქლზე.
შეურიეთ ძმრისა და შაქრის გაგრილებული ნარევი სუშის ბრინჯის სრულყოფილი ტექსტურისთვის.
22 სმ საცხობ ფორმას დააფარეთ საცხობი ქაღალდი და ნორის ფურცელი.
გაანაწილეთ ბრინჯის ნახევარი, შემდეგ მოაყარეთ ავოკადოს ნაჭრები და ორაგული.
გაიმეორეთ სხვა ნორის ფურცლით და დარჩენილი ბრინჯით, ავოკადო და ორაგული.
გააცივეთ გამაგრებამდე. გადააბრუნეთ ლანგარზე, გააფორმეთ სეზამის მარცვლებით და მიირთვით სოიოს სოუსით და ჯანჯაფილით.

Related Articles