როგორც ჩანს, ერთი პროდუქტია, მაგრამ მისი მომზადება სრულიად განსხვავებული გზით შეიძლება. შეწვით, მოხარშეთ, მოამზადეთ რბილად ან მაგრად მოხარშული კვერცხი. ის ყოველთვის გემრიელი იქნება და თითოეული მათგანი შეიძლება გამოყენებულ იქნას გემრიელი საუზმის ან სხვა კერძის მოსამზადებლად.
მე დავარქმევ იდეალურ კვერცხს, რომელიც მოხარშულია “ჩანთაში”. ეს არის შუალედური მაგრად მოხარშულ კვერცხსა და რბილად მოხარშულ კვერცხს შორის. როცა ცილა სრულყოფილად მაგრდება და გული თხევადი რჩება. ძალიან გემრიელი გამოდის. მე გეტყვით როგორ მოვხარშოთ რბილად მოხარშული კვერცხი!
რბილად მოხარშული კვერცხი: მომზადების ინსტრუქცია
ქვაბი წყლით დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე.
კვერცხები გამოიღეთ მაცივრიდან და დაუყოვნებლივ მოათავსეთ მდუღარე სითხეში.
მოხარშეთ კვერცხები ზუსტად 6 წუთის განმავლობაში.
მომზადებისთანავე კვერცხები მოათავსეთ ცივ წყალში.
ასეთი კვერცხი “ჩანთაში” შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც ინგრედიენტი ნუდის სუპისთვის ან სხვა კერძებისთვის. რა თქმა უნდა, იდეალური თანმიმდევრულობის მიღწევა ძალიან რთულია. მაგრამ თუ მკაცრად დაიცავთ მითითებებს, წარმატებას მიაღწევთ!