გასწავლით, როგორ შეინახოთ კამა ცოცხლად ისე, რომ არ გაყინოთ. მეთოდი, რომელიც ყოველთვის ამართლებს.

by ekaterine

კამა ძალიან სასარგებლო პროდუქტია, რომელიც ეხმარება ჯანმრთელობის პრობლემებს: უძილობა, მეტეორიზმი, ჰიპერტენზია,  გასტრიტი, ცისტიტი და სხვადასხვა თირკმლის დაავადებები.

კამა ასევე ამცირებს თავის ტკივილს. გარდა ამისა, ეს მცენარე აქვეითებს მადას და აუმჯობესებს მეტაბოლიზმს. არა მარტო ჯანმრთელობისთვის სასარგებლო, არამედ შეუცვლელი არომატული მწვანილია, რომელიც კერძებს საოცარ გემოს სძენს.

 

როგორ შევინახოთ კამა

გასწავლით, როგორ შეინახოთ კამა რამდენიმე თვის განმავლობაში ისე, რომ არ გაყინოთ.

 

გარეცხეთ კამა და კარგად გააშრეთ, არ უნდა იყოს სველი.

ქილები, რომელშიც კამის შენახვას აპირებთ, გარეცხეთ და გააშრეთ.

 

მოაცალეთ სქელი ღეროები და ფოთლები ჩააწყვეთ ქილაში.

დააფარეთ სახურავი და შედგით მაცივარში.

 

ასეთი წესით 2-3 თვის განმავლობაში შეგიძლიათ შეინახოთ, როცა დაგჭირდებათ, გარკვეული რაოდენობა ამოიღეთ და ისევ მაცივარში შეინახეთ.

 

ძალიან უხდება ქათმის, ხორცის კერძებს, სალათებს. მისი გამოყენება მოგიგვარებთ წონის პრობლემებსაც.

გაუზიარეთ მეგობრებს და შეინახეთ სტატია.

Related Articles