მხოლოდ 2 აბი საკმარისია იმისათვის, რომ თავიდან ავიცილოთ უსიამოვნო შედეგები.

ზამთარი კონსერვების გარეშე წარმოუდგენელია. ყოველთვის ვეძებ ალტერნატიულ მეთოდებს. ასეთი იყო კიტრის ასპირინით დაკონსერვებაც. მარინადი ჩვეულებრივ  მჟავდება გემოს და სუნის გარეშე. კიტრის გემო  კი  არაფრით ჩამოუვარდება ტრადიციული რეცეპტით დამზადებულს.

შემადგენლობა

კიტრი

სტაფილო

ხრენის ფოთლები

ხმელი კამა

ნიორი. შავი წიწაკა მარილი 2 ს/კ

ასპირინი 2 ტაბლეტი თითოეულ ბანკაზე

მომზადება

გარეცხეთ კიტრი და დაასხით 2-3 საათი ცივი წყალი.

рецепт маринованных огурцов

ერთ ლიტრიან სტერილურ ქილებში ჩააწყვეთ ხრენის ფოთოლი, კამის ქოლგები, დაჭრილი სტაფილო, პილპილის მარცვლები, ნიორი.

рецепт огурцов с аспирином

გაავსეთ პირამდე კიტრით. დაასხით მდუღარე და 15-20 წუთი დატოვეთ. შემდეგ გადაწურეთ ჭურჭელში.

маренованные огурцы

წყალს დაამატეთ მარილი და ადუღეთ 5 წუთი.

თითოეულ ქილაში ჩააგდეთ 2 აბი ასპირინი, დაასხით მდუღარე მარინადი და მოხუფეთ.

ქილები გადმოაბრუნეთ და შეფუთეთ გაციებამდე.

как замариновать огурцы

ასე შეგიძლიათ არა მარტო კიტრი, არამედ სხვა ბოსტნეულიც დაამწნილოთ შესანახად.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*